Balıkesirspor Taraftarları Alperen Türkbeyi İçin Dua Ediyor - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor Taraftarları Alperen Türkbeyi İçin Dua Ediyor

Balıkesirspor Taraftarları Alperen Türkbeyi İçin Dua Ediyor

Balıkesirspor taraftarları Gömeç ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralanan Alperen Türkbeyi için dua ediyor.

18.07.2014 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor taraftarları Gömeç ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralanan Alperen Türkbeyi için dua ediyor. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Türkbeyi'nin babası Müfit Türkbeyi oğlunun sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrasında ağır yaralanan Alperen Türkbeyi'nin tedavisi sürüyor. Hafta içinde meydana gelen kazada Burhaniye'den Gömeç'e seyir halinde olan M.A.T yönetimindeki 10 DDT 11 plakalı araç, Osman G. (54) yönetimindeki 39 DZ 084 plakalı traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden traktör sürücüsü aracı yolun kenarına devirdi. Traktörde bulunan Selami Gür (16) hafif şekilde yaralanırken, otomobilde bulunan Alperen Türkbeyi (23) ise ağır yaralandı. Kazanın traktörün römork ışıklarının olmamasından kaynaklandığı kaydedilirken, traktöre arkadan çarpan M.A.T'nin de olay sonrası yaşadığı şok dolayısıyla kaza yerinden ayrıldığı öğrenildi.

Kazada yaralanan ve durumu ağır olan Alperen Türkbeyi kaza sonrasında Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi. Edremit Devlet Hastanesinde ameliyata alınan Alperen Türkbeyi daha sonra Balıkesir'e nakledildi. Balıkesir'de yatırıldığı özel hastanede sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen Alperen Türkbeyi'ni Balıkesirspor taraftarları da yalnız bırakmadı. Kırmızı beyaz renklere gönül veren Alperen Türkbeyi'nin kaza haberini alan arkadaşları Türkbeyi için hastaneye gelerek dua etti. Alperen Türkbeyi'nin babasının Müfit Türkbeyi oğlunun sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyerek, "Oğlum, M.A.T yönetimindeki taksiyle seyahat halindeyken reflektör ve ışıkları olmayan traktöre çarpmışlar. Sağ tarafta oturan oğlum ağır bir şekilde yaralanıyor. İlk müdahale ile 112 acil servisi Burhaniye'ye götürüyor. Burhaniye'de yeterli müdahale şartları oluşmadığından Edremit'e sevk ediliyor. Edremit Devlet Hastanesinde doktorlar olaya müdahale ediyorlar" dedi.

Oğlunun kaza haberini duymasıyla birlikte hemen Edremit Devlet Hastanesine gittiğini söyleyen baba Müfit Türkbeyi, "Oğlumu Edremit Devlet Hastanesinde ameliyata aldılar. Başarılı bir ameliyat geçirdik. Ameliyatta emeği geçen tüm doktorlara teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun" dedi.

Balıkesir'de özel bir hastanenin yoğun bakımında tedavisi süren Alperen Türkbeyi'nin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor Taraftarları Alperen Türkbeyi İçin Dua Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement