Balıkesirspor'un Dipten Kurtulma Maçı - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'un Dipten Kurtulma Maçı

Balıkesirspor\'un Dipten Kurtulma Maçı

Süper Lig'de son sırada bulunan Balıkesirspor, kendisi gibi zor günler yaşayan Sivasspor'la pazartesi günü evinde yapacağı karşılaşmaya, dipten kurtulma maçı gözüyle bakıyor.

19.11.2014 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de son sırada bulunan Balıkesirspor, kendisi gibi zor günler yaşayan Sivasspor'la pazartesi günü evinde yapacağı karşılaşmaya, dipten kurtulma maçı gözüyle bakıyor.

Ligde 6 haftadır kazanamayan Balıkesirspor, bir basamak üzerinde yer alan ve 4 maçtır galip gelemeyen rakibini yenmeyi hedeflerken teknik direktör İsmail Ertekin, "Tek ihtimalli bir müsabaka oynayacağız. ya kazanacağız, ya da kazanacağız" dedi.

Son antrenmanda savunmaya özel çalışma yaptıran İsmail Ertekin, defans oyuncularını Sivasspor'un gol ayakları Aatif, da Costa ve Utaka konusunda uyardı. Sakat olan Andre Santos ile gribe yakalanan kaptan Hasan Hatipoğlu'nun katılmadığı idmanda futbolcuların hırsı İsmail Ertekin'i sevindirdi.

Başkan Tuna Aktürk ise yönetim kuruluyla birlikte çalışmayı izledi. Başkan Aktürk, Sivasspor'u yenerek kötü gidişe son vereceklerini söyledi.

BİLETLERDE İNDİRİM

Balıkesirspor yönetimi, Sivasspor maçı öncesi bilet fiyatlarında indirime gitti. Yönetim bilet fiyatlarını kale arkası 10, maraton 20, kapalı tribün 1. kategori 65, kapalı tribün 2'nci kategori 50, misafir tribünü 12.5 TL olarak açıkladı. Hem Balıkesirspor hem de Sivassporlu taraftarların satışa çıkarılan biletlere büyük ilgi gösterdiği, pazartesi günkü karşılaşmada tribünlerin dolmasının beklendiği belirtildi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'un Dipten Kurtulma Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement