Balıkesirspor'un Gündemi Kaleci Atilla - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'un Gündemi Kaleci Atilla

Balıkesirspor\'un Gündemi Kaleci Atilla

Ptt 1'inci Ligi takımlarından Balıkesirspor sözleşmesi feshedilen kaleci Ertuğrul Furkan'ın boşluğunu Atilla Özmen'le doldurmaya hazırlanıyor.

19.06.2016 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi takımlarından Balıkesirspor sözleşmesi feshedilen kaleci Ertuğrul Furkan'ın boşluğunu Atilla Özmen'le doldurmaya hazırlanıyor.

Tecrübeli file bekçisi ile prensip anlaşmasına varan yönetimin transferi önümüzdeki hafta içinde kesinleştirmesi bekleniyor. Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde doğan ve futbola Küçükköyspor'da başlayan Atilla Altay'da profesyonel oldu. Bir dönem Beşiktaş'ta da kiralık oynayan 28 yaşındaki Atilla, ayrıca Konyaspor, Bucaspor, Samsunspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve son olarak İnegölspor'da forma giydi. Atilla Süper Lig'de 13, PTT 1'inci Lig'de 35, 2'nci Lig'de 10, Türkiye Kupası'nda 22 maça çıktı.

Bu arada yönetim, ismi daha önce de gündeme gelen Konyasporlu İshak Çakmak ile görüşmelerini sürdürürken, Erzurum Büyükşehir Belediyesporlu Doğa İşeri ile arada küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi. İki futbolcunun önümüzdeki günlerde kırmızı beyazlı kulüple sözleşme imzalayabileceği bildirildi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'un Gündemi Kaleci Atilla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement