Balıkesirsporlu Vargas Konya'da Yok - Son Dakika
Güncel

Balıkesirsporlu Vargas Konya'da Yok

Balıkesirsporlu Vargas Konya\'da Yok

Balıkesirspor'un Belçika'nın Anderlecht takımından transfer ettiği Venezuelalı orta saha oyuncusu Ronald Vargas'ın sakatlığı yüzünden Torku Konyaspor maçında forma giyemeyeceği açıklandı.

10.09.2014 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor'un Belçika'nın Anderlecht takımından transfer ettiği Venezuelalı orta saha oyuncusu Ronald Vargas'ın sakatlığı yüzünden Torku Konyaspor maçında forma giyemeyeceği açıklandı.

Teknik direktör İsmail Ertekin, "Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesi Vargas'ın arka adalesinde bir santimlik yırtık olmuştu. Şu an antrenmanlara bireysel olarak devam ediyor. Konya deplasmanına yetişeceğini sanmıyorum. Amacımız Galatasaray maçında oynamasını sağlamak" dedi.

"KAZANMA HIRSINI KAYBETTİK"

İsmail Ertekin, takım olarak geçen sezon en önemli silahları olan kazanma hırslarını kaybettiklerini söyledi. Ligin ilk haftasında Akhisar Belediyespor önündeki en büyük eksiğin kazanma arzusu olduğuna dikkat çeken Ertekin, şunları söyledi:

"Yeni bir takım oluşturmak kolay değil. Futbolcular birey birey çok kaliteli olabilirler ama takım bütünlüğünü yakalamak kolay olmuyor. Geçen yılki agresif ve hırslı yapıyı yakalamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha mücadeleci bir ekip olacağız."

Şu ana kadar sahaya çıktıklarında sadece futbol oynamayı düşündüklerini, ancak rakibi oynatmama konusunda yeterli çabayı göstermediklerini sözlerine ekleyen İsmail Ertekin, şöyle devam etti:

"Bu konudaki eksiğimizi de gidermek zorundayız. Tüm eksiklerin sorumluluğunu ben kendi üstüme alıyorum. Takımı iyi hazırlayamamışız, diye düşünüyorum. Milli maçlar için verilen ara, eksiklerimizi giderme açısından iyi oldu. Konya Torkuspor sınavında farklı bir takım olarak sahaya çıkacağımızı düşünüyorum." - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirsporlu Vargas Konya'da Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement