Balışeyh İlçesinde Kitap Okuyan Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Balışeyh İlçesinde Kitap Okuyan Öğrenciler Ödüllendirildi

Balışeyh ilçesinde 1 ve 12. sınıflar arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Kaymakam Yusuf Yıldırım tarafından ödüllendirildi.

22.02.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balışeyh ilçesinde 1 ve 12. sınıflar arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Kaymakam Yusuf Yıldırım tarafından ödüllendirildi.

Balışeyh ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2013-2014 eğitim öğretim yılı 1. dönemde ilçe genelinde bulunan ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda kitap okuma yarışması düzenlendi. Kaymakam Yıldırım, yarışmada en çok kitap okuyarak dereceye giren 20 öğrenciye ayakkabı ve eşofman hediye etti.

Öte yandan il genelinde düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren 3 öğrenciye de ayakkabı ve eşofman hediye edildi.

Yıldırım, bu tür etkinlikler sayesinde öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarının daha çok arıtıldığını söyledi.

Eğitim konusunda her türlü desteğin öğrencilere yapıldığını ve buna devam edileceğini dile getiren Kaymakam Yıldırım şunları kaydetti:

"Okullarımızdaki öğrencilerin derslerinin yanı sıra, düzenlenen çeşitli sosyal etkinliklerle başarılarını artırmaya çalışıyoruz. Bu tür yarışmalar da bu başarılara destek sağlıyor. Birinci yarıyılda düzenlediğimiz bu etkinlikler ikinci yarıyılda da devam edecek."

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Özkan da, kitap okuma yarışması sayesinde hedeflenen amaca ulaşıldığını, bu sayede öğrencilerde kitap okuma alışkanlığının kazandırılmış olduğunu söyledi. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balışeyh İlçesinde Kitap Okuyan Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement