Balkız'a Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Balkız'a Sevgi Seli

Balkız\'a Sevgi Seli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız seçim çalışmalarını yürüttüğü Manisa merkezde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

16.05.2015 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız seçim çalışmalarını yürüttüğü Manisa merkezde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

MHP Manisa Milletvekili adayı Zeynel Balkız, parti teşkilatları ile birlikte öğlen saatlerinde pazar yeri ve esnaf, akşam da Akmescit mahallesini ziyaret etti.

Pazaryeri esnafını ve Akmescit mahallesindeki vatandaşları dinleyen ve sıkıntılarına ortak olan Balkız burada yaptığı konuşmada, "Namusuyla çalışan helal lokma için ter döken ve bunun sonucunda emeğinin karşılığını görmek isteyen vatandaşlarımızın yanındayız. Milliyetçi Hareket Partisi kadroları olarak Gelecek nesillere güçlü ve kalkınmış bir Türkiye bırakma arzusundayız." dedi.

İnsanın insan olmaktan kaynaklanan temel hak ve hürriyetlerinin tartışmasız bir şekilde teminat altında olacağını kaydeden Balkız, husumetin yerine sevgi, ayrıştırmanın kutuplaştırmanın yerini hoşgörü ve kucaklaşmanın alacağını dile getirdi.

Hukukun üstünlüğünün tam olarak tesis edileceğini belirten Balkız, toplumun demokrasiye ve devlete olan güven duygusunun zaafa uğramasına neden olan siyasetteki yozlaşmanın önüne geçileceğini, milli, ahlaki ve toplumsal duyarlılığa sahip bir anlayışla hakim kılınacağını sözlerine ekledi.

Balkız'ı büyük dikkatle dinleyen vatandaşlar da kendisine destek vererek 8 Haziran sabahı Balkız'ı Ankara'da görmek istediklerini belirttiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balkız'a Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement