Balkız, Turgutlu Basınını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Balkız, Turgutlu Basınını Ziyaret Etti

Balkız, Turgutlu Basınını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız Turgutlu’da basın yayın organlarını ziyaret etti.

23.05.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız Turgutlu'da basın yayın organlarını ziyaret etti. Turgutlu MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Köktopçu tarafından karşılanan Milletvekili Adayı Balkız, Turgutlu basınını ziyaret etti.

Turgutlu Yankı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Doğan Çizmeci, Haberci Gazetesinden Orhan Sayar, İlk Haber Gazetesinden İlker Uyar, Manşet Gazetesinden Serkan Tatlı, Yeni Turgutlu Gazetesi Sertaç Akkul, Havadis Gazetesi Veli Yoldaş'ı ziyaret eden milletvekili adayı Zeynel Balkız seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde açıklamalarda bulundu.

"Milletin AK Parti ile olan kontratının sona erdiği bir dönemde yaşıyoruz" diyen Balkız, "Yeni arayışların içerisindeki siyasi yelpazedeki yeni araçların içerisinde de Milliyetçi Hareket Partisi'nin ön planda olduğunu çok açık bir şekilde görüyoruz. Bunun iki göstergesi var 2002 yılında birincisi toplumda buluşan bütün olumsuzlukların enerjisini kendisine çekerek bir rüzgar oluşturan AK Parti 2015 yılında bu enerjisini kaybetti. Topluma artık bir şey veremeyecek duruma geldiğini toplumca görüyoruz. Bununda açık belirtisi AK Parti mitinglerinde seçim kampanyası içinde halkın refahını artıracak yeni bir şey vaat etmiyor. Onun sosyal gelişimini temin edecek yeni bir oluşumun ve vaadinin olmadığı çok açık. Ama tam tersine Milliyetçi Hareket Partisi'nin çalışmalarının ve seçim programına baktığımızda gerçekten rayından çıkmış olan demokrasiye yeniden işlerlik kazandırmak rayına oturtmanın yanında, ciddi anlamda sosyal ve ekonomik programla halkın karşısına çıktığını müşahede ediyoruz. Halk bundan çok memnun ve 1989 yılından beri bütün seçimleri yakından takip eden birisiyim eski siyasetçiyim. Bugünkü gördüğüm tabloda milletin alıcı frekansları sonuna kadar Milliyetçi Hareket Partisi'nin gelecek olan taleplere, diyaloglara, vaatlere açık ama AK Parti'den hızla uzaklaşmak ve kurtulmak isteyen bir siyasi tablo var. Halkın bize söylediği şudur, aman bunlar başımızdan gitsin biraz daha çok çalışın; bunlardan bizi kurtarın çığlıkları özellikle kadınlarda, yoksullarda ve emekliler de görüyoruz." dedi.

Halkın desteğe muhtaç olan sosyal kesimlerinin artık Milliyetçi Hareket Partisi'nden medet umduğunu kaydeden Balkız şunları söyledi:

"İkinci önemli argüman ise bu seçim artık yargıya müdahalenin zirveye ulaştığı ve adalet halk eşit paylaşım hukuk anlamında insanların onurlarının yerlerde süründüğü bir dönemi, bir tabloyu izliyoruz. Yani AK Parti'nin son 5 yıllık dönemi aslında yolsuzluklarla ve adaletsizlik anılan bir dönem. Yolsuzluk, haksızlık ve adam kayırmacılık bu bölgeye damgasını vurmuştur." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balkız, Turgutlu Basınını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement