Balkondan Düşerek Ölen Öğrenci Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Balkondan Düşerek Ölen Öğrenci Son Yolculuğuna Uğurlandı

Balkondan Düşerek Ölen Öğrenci Son Yolculuğuna Uğurlandı

Nevşehir’de geçtiğimiz gün balkondan kanepe attığı sırada dengesini kaybederek aşağı düşmesi sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.

23.06.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de geçtiğimiz gün balkondan kanepe attığı sırada dengesini kaybederek aşağı düşmesi sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan Tuncay Yıldırım (32), arkadaşlarıyla TOKİ Blokları'nda bulunan evlerinden başka eve taşınmaya karar verdi. 3. katta bulunan evlerinin balkonundan kanepeyi aşağı atmak isteyen Tuncay Yıldırım, burada dengesini kaybederek aşağı düştü. Olayın haber verilmesi üzerine sağlık ekipleri tarafından Nevşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Üniversite öğrencisi Yıldırım'ın ölüm haberini alan ailesinin bulunduğu Kayseri'nin Sarız İlçesi'ne bağlı Ayranlık Köyü'nde yas hakim oldu. Annesi Emine Yıldırım, ayakta durmakta güçlük çekerken, gencin üniversite arkadaşları kurulan taziye çadırında taziyeleri kabul etti. Anne Emine Yıldırım'ı Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç teselli etmeye çalıştı. Üniversite öğrencisi Tuncay Yıldırım'ın cenazesi, öğle namazına müteakiben köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından, 20 yıl önce hayatını kaybeden babası ile aynı mezara defnedildi. Namaza, Yıldırım'ın ailesi, yakınları, köylüler ve üniversiteden arkadaşları katıldı.

Yıldırım'ın cenazesine katılan Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ise, "Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ailesi olarak çok üzüntülüyüz. Çok başarılı bir arkadaşımızı ebediyete uğurladık. Tuncay herkes tarafından sevilen, hiç kimseyi kırmayan, müzik alanında çok başarılı bir öğrencimizdi. Elim bir kaza sonucu kaybettik. Ev arkadaşlarıyla oturdukları evi taşırken balkondan düşerek vefat etti. Bizim için çok acı oldu" diye konuştu.

BABALAR GÜNÜ'NDE 20 YIL ÖNCE KAYBETTİĞİ BABASI İÇİN YAZDI, BİRKAÇ SAAT SONRA ÖLDÜ

Öte yandan ailenin 5 çocuğundan tek erkek çocuğu olan Yıldırım'ın sosyal medya hesabından son mesajını ise Babalar Günü olan 21 Haziran Pazar günü paylaştı. Sosyal medya hesabına 20 yıl önce kaybettiği babası için 'Yirmi yıl mı oldu sensiz şimdi! Yıkılan bir duvar gibi üstüme üstüme gideli? Canım babam.' yazan Yıldırım, bu mesajından birkaç saat sonra elim kazada yaşamını yitirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balkondan Düşerek Ölen Öğrenci Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement