Ballack: Mesut Büyük Hata Yaptı - Son Dakika
Spor

Ballack: Mesut Büyük Hata Yaptı

Ballack: Mesut Büyük Hata Yaptı

Almanya'nın efsane futbolcularından Michael Ballack, Mesut Özil'in Real Madrid'de kalması gerektiğini söyledi.

18.09.2014 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mesut Özil'in Real Madrid'den ayrılmasını büyük bir hata olarak gören Michael Ballack, Arsenal'e gitmek yerine İspanyol ekibinde daha çok çaba göstermesi gerektiğini söyledi.

Sky Sports'a konuşan Ballack, "Mesut ne yaşadı bilmiyorum ama vücut dilinden mutsuz olduğu görülüyor. Dünya Kupası'nı kazanmaları sonrasında bile başı öne eğikti. Onun yeteneğinde bir oyuncu Real Madrid'de kalmak için daha çok çabalamalıydı." dedi.

Mesut'un İngiltere'de işinin kolay olmadığını belirten emekli futbolcu, "İniş ve çıkışlar her zaman olacaktır. Mesut çok sert eleştiriliyor ama buna sahada da reaksiyon göstermiyor. Kırılgan bir oyuncu ve bu onun zayıf noktası." ifadelerini kullandı.

Mesut'un yanlış pozisyonda oynadığına da değinen Ballack, "Wenger onu transfer etmeden önce de tanıyordu. O zaman için en formda 10 numarayı transfer etti ve şimdi çizgide oynatmaması gerekir. Mesut Schalke'den beri ortada oynamaya alışık. Kanatlardayken nasıl savunma yapacağını bilmiyor ya da yapmıyor. Bu yüzden katkısı da düşüyor" diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ballack: Mesut Büyük Hata Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement