Balotelli Boş Kaleye Topu Atamadı - Son Dakika
Spor

Balotelli Boş Kaleye Topu Atamadı

İngiltere Premier Lig'de Liverpool'un Queens Park Rangers'ı 3-2 mağlup ettiği maçta Balotelli bomboş kaleye topu auta attı.

20.10.2014 14:42  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'de son 7 dakikada toplam 4 golün atıldığı karşılaşmada Kırmızılar deplasmanda Queens Park Rangers'ı 3-2 mağlup etti. Ev sahibi takımda Richard Dunne ve Steven Caulker topu kendi ağlarına gönderdi. Balotelli ise altıpastan bomboş kaleye topu auta gönderdi.

İMKANSIZI BAŞARDI

Karşılaşmanın 61.dakikasında Mario Balotelli, inanılmaz bir gol kaçırdı. Liverpool'un sağ kanattan gelişen atağında kaleciden dönen topu önünde bulan Balotelli, bomboş kaleye topu auta göndererek imkansızı başardı.

SUAREZ GİTTİ, BALOTELLI GELDİ

Sezon başında Barcelona'ya 88 milyon avro bonservis ücretiyle transfer olan Uruguaylı yıldızın yerini doldurmak için birçok ismi kadrosuna katan Merseyside ekibi, transfer penceresini son olarak Milan'dan 20 milyon avroluk bedelle aldıkları Balotelli ile kapamıştı.

YERDEN YERE VURULDU

QPR'ı uzatma dakikalarında nefes kesen dakikalara tanık olunan maçta 3-2'lik skorla yenen L'pool'da Balotelli'nin altıpastan kaçırdığı bir gol büyük eleştiri aldı.

HOCASI, BALOTELLI'Yİ SAVUNDU

Yıldız oyuncuyu savunan Rodgers, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "Bence bir sıkıntı yok. Benim için önemli olan çalışkanlıktır. Gerçekten kendini takıma adıyor. Bugünler geçecek." dedi.

"SUAREZ'İN YERİNE ALINMADI"

Balotelli'nin Suarez'in yerine alındığı haberleriyle ilgili ise, "Direkt Luis (Suarez)'in yerine alınmadı. Daha önce de dedim. Luis'in boşluğu doldurulamaz. O gerçekten dünya çapında bir yıldız. Mario'dan istenen bu değil. O da müthiş bir yetenek. Onunla çalışmaktan zevk alıyorum. Luis'ten çok farklı bir oyuncu. Zamanla kendini bulacaktır." şeklinde konuştu.

Balotelli Boş Kaleye Topu Atamadı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Balotelli Boş Kaleye Topu Atamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • eray: ÖKÜZ 6 0 Yanıtla

Advertisement