Balta, Zafere İnanıyor - Son Dakika
Yerel

Balta, Zafere İnanıyor

Balta, Zafere İnanıyor

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta, AK Parti’nin Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde de diğer seçimlerde olduğu gibi zaferle çıkacağını söyledi.

28.03.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta, AK Parti'nin Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde de diğer seçimlerde olduğu gibi zaferle çıkacağını söyledi.

Aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren ve başta teşkilatlar olmak üzere her gittiği yerde büyük ilgi gören AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta, Türkiye'nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Balta "Özellikle son 13 yılda AK Parti iktidarı döneminde ülkemizin istikrarı ve hızlı ekonomik kalkınması sayesinde bölgesel ve uluslararası alanda kazandığı itibarı yakından gözlemledim. Bugün dünyanın 15. ekonomisi haline gelmiş, 170 milyar dolar net ihracata sahip bir Türkiye varsa, bu AK Parti sayesindedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve sonrasında ise Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu da Yeni Türkiye'yi çeşitli zorluklardan geçerek, aşama aşama inşa etmekteler. 13 yıl önce temeli atılarak başlayan bu yapı, günden güne sağlam biçimde yükselmeye devam etmektedir. Aziz milletimize hizmet etmek için bir yola çıktık. Halkımız ve teşkilatlarımız başta olmak üzere sivil toplum örgütlerimiz, meslek odalarımız, derneklerimiz bizlere büyük teveccüh gösterdiler. AK parti olarak Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde de diğer seçimlerde olduğu gibi zaferle çıkacağız. Benim için de kısmet olursa, 7 Haziran'dan sonra bu yapının inşasında, yani Yeni Türkiye'nin inşasında yer almak gurur verici olacak" dedi.

"BENİ HER YERDE BULABİLECEKSİNİZ"

İş hayatında, yerel yönetimlerde, politikada ve bürokraside tecrübesine güvendiğini söyleyen Muhammet Balta sözlerini şöyle sürdürdü:

"Partimiz uygun görüp aday gösterirler, halkımız da seçerse, her daim sizlerle birlikte olacağım. Beni her yerde bulabileceksiniz. Halkımız bizi nerede istiyorsa orada olacağız. Trabzon merkezde, Boztepe mahallesinde, Yalı mahallesinde, Çukurçayır'da Yalıncak'ta 84 mahallemizin hepsinde. Baba ocağı Vakfikebir'de, Of'ta, Maçka'da Araklı'da, Akçaabat'ta Tonya'da, 18 ilçemizde. Kısacası biz inşallah her yerde olacağız. Biz siyasetimizi her zaman ayağa bekleyerek değil, seçmenin ayağına giderek yaptık. Yeni insanlarla tanışmak, o insanların enerjisini, gözlerindeki ışığı görüyoruz. Siyasette asıl amaç hizmet etmektir. Siyaset inanarak ve severek yapılır. Uzun soluklu bir iştir. Seçimden seçime halkın karşısına çıkıp kaybolan insanların verebileceği hiçbir şey yoktur. Bizim siyasetteki üslubumuz budur. Böylede devam edeceğiz. Her zaman Trabzon halkının arasında olduk olmaya da devam edeceğiz. Rabbim bize bu işi nasip eder, siyaseten büyüklerimiz bizi tercih ederlerse, bu minval üzerinde Trabzon için Türkiye için gece gündüz demeden çalışacağız. Trabzon'umuza ve Türkiye'ye hayırlı hizmetler vermeye devam edeceğiz. Birlik beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece başarılı olmamamız için geçerli bir sebep yok." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balta, Zafere İnanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • osman köksal .rasim köksal. in oğlu: Sahin benim adayimiz muhammet balda.Ben Ronja ilcesi kaleönu mahallesinden .osman köksal.benim kaleönü mahallesindeki babsma ait evimize väriä mahalle yolu olarak devam Eden mahalle yolumuz halen yapilmamiş başkana söyletik söz verti ancak imkan yokmuş.o Hondan cakallar.eşekler bile yürüyemiyor.nyytin yolumuzu petonlayin kazanin.box yillardir atam yerine konmadik.yolumuzu görün.benim ilman icin vaatler cok.ancak kolduğa oturunca.ilk söz.tanişmana Helen löytää vekilimiz yerinde yokdur.hic kusura bakmayin korin yolumuza bakiniz.biz milletiz box varsan sizlerde varsiniz.box Hondan sizlerde yoksunuz. Ben sizlerden hizmet istiyorum bende mahalle yolunun yapilmasini.özel iş Vega hizmet isdemiyorum.lütfen adaysiniz.Helin yolumuzu yerinde inceleyin görun. 0 1 Yanıtla
  • osman köksal.kaleönü mahallesinden rasim köksal ın oğlu: Sayin muhammet balta. Babam rasim köksal in evine varip mahalleyolu olarak devameden yolumuzun yerinde incelenmesini ve petonla kaplanmasini.lütfen yerindeincelenmesini arzediyorum.cünkü yolumuzdan cakallar bile yürüyemez adeda bataklik.belediyebaşkanina söyletik imkani yokmuş imkanlar dahilinde beylerbey yolumuzu yabacağını söyleti yapilacak yol 800 m yanliş anlama sekizyüz metrelik bir mahalle yoludur.özel yolumdeğildir.mahalleninyoludur.milletvarise sizler yani siyasiler başkanlarv.b varsiniz bizler yani millet yok ise sizlerde yoksunuz.ve bizlere milletolarak hizmetvereceksiniz bunada siyasiler.secilmişler mejburdur.bizlerde halk olarak hizmeti isderiz.hickimsede bizleri susduramaz. Ceke cekede kopaririz.demokrasi varsa.laiklik varsa. hukuk varsa bizleri millet olarak susduramazsiniz .birbelediye başkanindan ben birvatantaş olarak yolistiyecem odabir başkan olarak bize hidabenben size neyolu sözvertim diyebiliyorsa.sizlerdebir milletvekili veya adayi farkedmez yarinvekil olacaksiniz ayniyabarsaniz ki genelde coğu vekilimiz kolduğa oturunca hemen tanişmanina gelen. Benin soran.olursa yokdersiniz derseniz benim mahalle yolumda Boylecakal yolu olarak devam eder..lütfen yolumuzu...yerinde.....inceleyin....saygilarimla 0 0 Yanıtla
  • osman köksal .rasim köksal. in oğlu: Satun muhammet valta.lutfen Nanan tason köksal in evine väriä mahalle yolu olarak devam Eden yolumuzu görün ve petonlayin.yoksa sizde ümit edmeyin lütfen deniz kivi camurda yürüyoruz. 0 0 Yanıtla
  • Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırısında Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti
    09 Nis Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırısında Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti

    Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin düzenlediği hava saldırısında Maghazi Belediye Başkanı Hatem el-Ghamri ve 4 kişi hayatını kaybetti. Uluslararası topluma İsrail'e yönelik insanlığa karşı işlediği suçlardan dolayı soruşturma açılması çağrısı yapıldı.

  • AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu: AK Parti Kürtlerden biraz daha uzaklaştı
    09 Nis AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu: AK Parti Kürtlerden biraz daha uzaklaştı

    AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Kürt seçmenin tercihlerini ve AK Parti'nin durumunu değerlendirdi. Miroğlu, Kürt seçmenin, AK Parti ve DEM gibi partilere oy vererek, marjinal sokak siyasetinden kurtulup siyasetin merkezinde söz sahibi olmak istediğini belirtti.

  • Malatya ve Elazığ için kuvvetli sağanak uyarısı
    09 Nis Malatya ve Elazığ için kuvvetli sağanak uyarısı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Malatya ve Elazığ için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Bugün öğle saatlerinden itibaren artarak akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olması beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle vatandaşlar sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

  • SUBÜ Rektörü ve CHP PM Üyesi Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı
    09 Nis SUBÜ Rektörü ve CHP PM Üyesi Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

    Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Ecevit Keleş, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Sarıbıyık, bayramın manevi atmosferine vurgu yaparak, Filistin ve Doğu Türkistan'da yaşanan zulümlere dikkat çekti. Keleş ise bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesi gerektiğini belirtti.

  • Burhaniye'de 2024-2029 Dönemi Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    09 Nis Burhaniye'de 2024-2029 Dönemi Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler başkanlığında, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra 2024-2029 döneminin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Yeni dönem meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, belediye daire müdürleri, basın mensupları ve Burhaniyeliler toplantıya katıldı. Toplantıda meclis başkan vekilleri, meclis katipleri ve encümen üyeleri seçildi. Ayrıca komisyon üyeleri belirlendi ve 2023 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü.

  • Pazaryeri Belediye Meclisi Toplantısında Encümen Üyeleri ve Komisyonlar Belirlendi
    09 Nis Pazaryeri Belediye Meclisi Toplantısında Encümen Üyeleri ve Komisyonlar Belirlendi

    31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Pazaryeri Belediye Meclisi ilk kez toplandı. Toplantıda encümen üyeleri, başkan vekili ve plan bütçe komisyonu belirlendi. Belediye Başkanı Zekiye Tekin, yeni dönemin Pazaryeri ilçesine hayırlı olmasını temenni etti.

  • TÜRKPATENT, coğrafi işaretli ürün sayısını açıkladı
    09 Nis TÜRKPATENT, coğrafi işaretli ürün sayısını açıkladı

    Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) tarafından tescil edilen coğrafi işaretli ürün sayısı geçen yıl sonunda 1512 olurken, Gaziantep ürünü tescillenen iller sıralaması, Hatay da en fazla coğrafi işaret başvurusu yapan iller arasında ilk sırada yer aldı. Türkiye'nin coğrafi işaret tescilli ürün sayısı 2023 sonu itibarıyla 1512 oldu. Kuruma geçen yıl 371 ürün için başvuru yapıldı ve bunlardan 209'u coğrafi işaret tescili aldı.

  • Akyazı Belediyesi'nin İlk Meclis Toplantısında Başkan Soykan Konuştu
    09 Nis Akyazı Belediyesi'nin İlk Meclis Toplantısında Başkan Soykan Konuştu

    Akyazı Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından gerçekleştirilen ilk meclis toplantısında Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı'nın güzelleştirilmesi ve değer katılması için çalışacaklarını belirtti.

  • Barış Pınarı Harekatı'yla temizlenen Tel Abyad ve Rasulayn'da halk, huzur içinde Ramazan Bayramı'na giriyor
    09 Nis Barış Pınarı Harekatı'yla temizlenen Tel Abyad ve Rasulayn'da halk, huzur içinde Ramazan Bayramı'na giriyor

    Barış Pınarı Harekatı'yla terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ve Rasulayn ilçelerinde halk, Türkiye'nin çabalarıyla sağlanan huzur ve güven ortamında beşinci Ramazan Bayramı'na girecek. Buna rağmen ekonomik zorluklar yaşayan halk, pazarda alışveriş yaparak bayrama hazırlanıyor.

  • Zeytinburnu Belediye Meclisi Yeni Dönem İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    09 Nis Zeytinburnu Belediye Meclisi Yeni Dönem İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından Zeytinburnu'nun 5 yıllık yeni yönetiminde söz sahibi olacak belediye meclis üyeleri, Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

  • Tokat Belediye Başkanı atlı ziyaretçilerle karşılaştı
    09 Nis Tokat Belediye Başkanı atlı ziyaretçilerle karşılaştı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, atla safari yaparak gelen Ceylan Kırca ve Sümmani Yılmaz tarafından beklenmedik bir ziyaretçi grubuyla karşılaştı. Başkan ve vatandaşlar bu ilginç ziyaret karşısında hayrete düştü.

  • Meksika'da 33 yıl sonra ilk kez görülen güneş tutulması izlendi
    09 Nis Meksika'da 33 yıl sonra ilk kez görülen güneş tutulması izlendi

    Meksika'nın başkenti Mexico City'de yaşayanlar, 33 yıl sonra ilk kez görülen güneş tutulmasını izlemek için sahillere ve Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi'nin kampüsüne akın etti. Tutulma, Meksika'nın kuzeyindeki bazı şehirlerde net şekilde izlendi. Meksikalılar ve turistler, tarihi anlara tanıklık etmek için tutulmanın görüldüğü kentlere akın etti.


Advertisement