Balyoz Davasından Beraat Eden Komutan Göreve Geri Getirildi - Son Dakika
Güncel

Balyoz Davasından Beraat Eden Komutan Göreve Geri Getirildi

Balyoz davasında 3 yıl 5 ay 15 gün tutuklu yargılandıktan sonra beraat eden Kıdemli Albay Yusuf Kelleli, Darbe girişiminden sonra Antalya İl Jandarma Komutanı olarak göreve başladı.

19.07.2016 12:58  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz'daki darbe girişimi soruşturması kapsamında Antalya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

GÖREVE BAŞLADI

Yurdagül'ün yerine Kaş ilçesinde 1996 yılında teğmen olarak görev yapan Kıdemli Albay Yusuf Kelleli atandı. Kelleli, dün akşam saatlerinde kente gelerek görevine başladı.

BALYOZ DAVASINDAN BERAAT ETMİŞTİ

Öte yandan, Kıdemli Albay Kelleli, 2011 yılında 'Balyoz davası' olarak bilinen davada toplam 3 yıl 5 ay 15 gün tutuklu yargılandıktan sonra beraat etmiş, Ankara 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açtığı maddi ve manevi tazminat davasında toplam 1 milyon 55 bin lira tazminat kazanmıştı.

Balyoz Davasından Beraat Eden Komutan Göreve Geri Getirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balyoz Davasından Beraat Eden Komutan Göreve Geri Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Battal.gazi: Yasasin.mustafa.kemal.herkes.senin.kıymetini.anladı. 22 5 Yanıtla
  • tc: suraya yaziyorum; bu gun vatan haini ilan edilen komutanlar yarin baska bir naylon olayda vatan kahramani olarak geri doner. bu millete bu naylon beyin oldugu surece bu tekrar eder durur. sarikiz, ayisigi, ergenekon....bu isimleri aranizda hatirlayan varmi? rus ucagini dusurmeyi "ben emir verdim" diyerek oya donusturenleri hatirlayan varmi? simdi rusya dost oldu ucagi vuranlar vatan haini! 22 1 Yanıtla

Advertisement