Balyoz Planı Davasındaki Tahliyeler - Son Dakika
Yerel

Balyoz Planı Davasındaki Tahliyeler

Balyoz Planı Davasındaki Tahliyeler

Jandarma Kurmay Albay Yıldırım: "Vatanımız üzerinde büyük oyunlar oynanıyor.

30.06.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balyoz Planı davasından 45 ay Hadımköy Cezaevi'nde tutuklu kaldıktan sonra Anayasa Mahkemesi'nin "ihlal" kararı vermesinin ardından tahliye edilen Jandarma Kurmay Albay Hanifi Yıldırım, Iğdır'daki Şair ve Yazarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Tahliye edilmesinin ardından memleketi Iğdır'a gelen Yıldırım, Şair ve Yazarlar Derneği ziyaretinde yaptığı konuşmada, haksız yere 45 ay cezaevinde kaldığını savunarak, bu davanın amacının Türk Silahlı Kuvvetlerini zayıflatmak olduğunu belirtti.

Yıldırım, iki gündür memleketinde vatandaşlarla görüştüğünü belirterek, "Iğdır'da gördüğüm ilgi beni sevindirmiştir. Demek ki Türkiye'de ve Iğdır'da askerine subayına sahip çıkan insanlar var" dedi.

Türkiye'nin zorlu bir dönemden geçtiğini vurgulayan Yıldırım, "Vatanımız üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyuna gelmemeliyiz. Bu oyunun içinde iç ve dış düşmanlarımız vardır. Birlik olmalıyız. Suçsuz yere vatanını seven, canını veren kahramanları hayali suçlar ve düzmece belgelerle cezaevine attılar. Ben cezaevine girdiğimde bölücü örgüt halay çekerek oynamıştır. Şimdi ilahi adalet gerçekleşti. Şimdilik serbest kaldık" diye konuştu.

Şair Yahya Azeroğlu da Yıldırım'ın tahliye olmasını sevinçle karşıladıklarını kaydetti. - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balyoz Planı Davasındaki Tahliyeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement