Bambus Plajı Yıkıldı - Son Dakika
Güncel

Bambus Plajı Yıkıldı

Bambus Plajı Yıkıldı

Antalya'da 1'inci derece doğal SİT statüsündeki falezlerin ve kayalıkların betonla kaplandığı Bambus Plajı'ndaki beton alanın yıkımında hiltiler yetersiz kaldı.

08.04.2016 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 1'inci derece doğal SİT statüsündeki falezlerin ve kayalıkların betonla kaplandığı Bambus Plajı'ndaki beton alanın yıkımında hiltiler yetersiz kaldı. Muratpaşa Belediyesi ekiplerinin 5 saatlik bir uğraşının sonucunda ancak 2 metrekarelik betonun sökülebildiği sahile yıkımı hızlandırmak için yoldan 30 metre aşağıya vinç yardımıyla iş makineleri indirildi.

İş makinelerinin indirilmesi 3 saat sürerken, çevredeki meraklı gözler hem karadan hem de denizden iş makinelerinin indirilmesini saatlerce seyretti, cep telefonlarıyla vincin çalışmasını kaydetti.

YIKIMDA İKİ GÖZALTI

İş makinelerini sahile indirilmesine önce küçük kırıcıyla başlandı. İlk makine sorunsuz sahile indirilirken vakit kaybetmeden beton dökülen sahilde kırıma başladı. Ancak Bambus Plajı'nın işletmecisi Ramazan Gündoğdu, iş makinesinin çalışmasını durdurmak istedi. Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Taylan Dikmen, Gündoğdu'ya engel olmak istedi ancak ikili arasında kavga çıktı. Yıkıma nezaret eden polis, kavgayı büyümeden durdururken, Gündoğdu'yu ve yanındaki bir kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına direnen Gündoğdu, yere yatırılarak kelepçelendi.

Sinirlerin gerildiği yıkımda ilk makinenin indirilmesinin ardından daha büyük ikinci kırıcının vinçle aşağıya bırakılması ilki kadar kolay olmadı. İkinci iş makinesi iki hamlede sahile indirildi ve çalışmalara başladı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Bambus Plajı Yıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement