Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Açıklaması

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Açıklaması

''Bandırma el ele vermek zorunda’''

22.04.2014 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği (BANSİAD), aylık toplantısına Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı konuk etti.

Toplantının açış konuşmasını yapan BANSİAD Başkanı Çetin Mirap, Mirza'nın, bu görev için bilgi ve deneyiminin yanı sıra gerekli halk desteğine de sahip olduğunu söyledi.

Ardından söz alan Başkan Mirza, ilçede gerçekleştirmeyi planladıkları çalışma ve yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Bandırma'nın, Güney Marmara'da resmi olmayan bir il konumunda bulunduğunu ifade eden Mirza, şunları söyledi:

"Bandırma el ele vermek zorunda. Üzerimdeki büyük sorumluluğun bilincindeyim. Ama tüm bu yükü tek başıma, Dursun Mirza olarak taşıyamam. Bandırma'nın en büyük eksiği, sorunlarının çözümü konusunda, tüm dinamikleriyle bir araya gelememesi, birlikte hareket edememesidir. Eğer bunu başarsaydık, Bandırma yıllar önce 80 numaralı il plakasını takmış olurdu."

Göreve başlar başlamaz, belediye meclis kararıyla vatandaşlardan yol katılım bedeli almamayı kararlaştırdıklarını vurgulayan Mirza, "Modern bir pazar yeri yapmak için düğmeye bastık. Halen şartnameyi son kez gözden geçiriyoruz. Bu sürecin bir hafta, 10 gün içinde biterek, ihale sürecini başlatmayı planlıyoruz. Ordu Caddesi'ndeki eski Tekel binasını restore ederek burasını sosyal amaçlı bir yer durumuna getireceğiz. Bu binayı engelliler-yaşlılar bakım evi, kadın sığınma evi, öğrenci yurdu ve kimsesizler yurdu olarak kullanacağız. 25. Kuşcenneti Festivali'miz, uluslararası nitelikte olacak. Dünya Çevre Günü'nde başlayacak olan festivalimiz, Türkiye'nin çevreyi konu alan tek festivali konumunda bulunuyor." ifadesini kullandı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement