Bandırma'da Güvenlik Görevlisini Öldüren Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bandırma'da Güvenlik Görevlisini Öldüren Şüpheli Yakalandı

Bandırma\'da Güvenlik Görevlisini Öldüren Şüpheli Yakalandı

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı fabrikada bıçaklanarak öldürülen 59 yaşındaki Şahsuvar Ertürk'ün cinayet şüphelisi olarak arananan 29 yaşındaki F.Ö. gözaltına alındı.

08.10.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı fabrikada bıçaklanarak öldürülen 59 yaşındaki Şahsuvar Ertürk'ün cinayet şüphelisi olarak arananan 29 yaşındaki F.Ö. gözaltına alındı. Jandarma olayla ilgili  bir kişiyi daha arıyor.

Bandırma'da mermer fabrikasında güvenlik görevlisi olarak çalışan Şahsuvar Ertürk geçen pazar gecesi işyerinde bıçaklanarak öldürüldü. Ertürk'ün cansız bedeni pazartesi sabahı işe gelen görevliler tarafından bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, güvenlik kamerası görüntülerinden cinayet şüphelisi olarak F.Ö.'nün ismini belirledi. Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir salça fabrikasında işçi olarak çalışan F.Ö. gözaltına alındı.

HIRSIZLIK İÇİN GİRMİŞLER

Getirildiği Bandırma Jandarma Komutanlığı'nda suçunu itiraf ettiği öne sürülen F.Ö. olay günü M.C. isimli arkadaşı ile mermer fabrikasına hırsızlık yapmak için girdikleriniş, Şahsuvar Ertürk'ü ise kendilerini gördüğü için öldürmek zorunda kaldıklarını söyledi. ifadesi alınan F.Ö. bugün adam öldürmek suçundan adliyeye çıkartılırken jandarma M.C.'yi arıyor.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırma'da Güvenlik Görevlisini Öldüren Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement