Bandırma'da Kapalı Pazar Yeri Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Bandırma'da Kapalı Pazar Yeri Çalışmaları Başladı

Bandırma\'da Kapalı Pazar Yeri Çalışmaları Başladı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 21 Ağustos’ta ihalesine çıkılacak 'Yeni Kapalı Pazar Yeri'ni kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

19.08.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 21 Ağustos'ta ihalesine çıkılacak 'Yeni Kapalı Pazar Yeri'ni kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Mirza, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yeni pazar yeri projesi büyük bir proje. Vatandaşlarımıza konforlu ve rahat bir alış-veriş ortamı sunmak için 2 katlı olarak projelendirildi. Bünyesinde 400 araç ve 750 tezgahın yer alıyor. Tamamen kapalı, havalandırmalı, aydınlatmalı, her tür olumsuz hava şartlarına karşı korumalı, güvenli, engelli vatandaşlarımıza da uygun olacak. Ayrıca projemizde sosyal ve yeşil alanlarıyla, asansör ve yürüyen merdivenleriyle; yük taşıma, ulaşım ve ticaret kolaylaşacak" dedi.

Pazar yerinin yapımı sırasında semt pazarının eski yeri olan Günaydın ve İhsaniye Mahallelerindeki belirlenen alanlarda kurulacağını açıklayan Mirza, uygulamanın ilk olarak 23 Ağustos 2014 Cumartesi gününden itibaren başlayacağını vurguladı.

Mirza, "Projemizin yapım süreci boyunca halkımızı ve pazarcı esnafımızı mağdur etmemek amacıyla ilgili tüm oda ve başkanlarımızın da görüşlerini alarak Cumartesi Pazarı'nın eski yeri olan Günaydın ve İhsaniye Mahallelerindeki sokak ve caddelerde kuracağız. Bununla ilgili hazırlık çalışmalarımızı ekiplerimiz yerine getirdi. Sıkıntı yollar onarıldı ve tezgahlar için alanlar oluşturuldu" diye konuştu.

Pazar yerinde çatı söküm işlerine belediye ekiplerince başlanıldığı bildirildi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırma'da Kapalı Pazar Yeri Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement