Bandırma'da Mesleki Eğitim Kursları - Son Dakika
Yerel

Bandırma'da Mesleki Eğitim Kursları

Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Berkant Ayhan, meslek edindirme kurslarına yılın ilk 6 ayında 3 bin 541 kursiyerin katıldığını bildirdi.

05.07.2014 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Berkant Ayhan, meslek edindirme kurslarına yılın ilk 6 ayında 3 bin 541 kursiyerin katıldığını bildirdi.

Ayhan, yaptığı açıklamada, 2014 eğitim ve öğretim yılında meslek edindirmeye yönelik arıcılık, jel mum yapımı, ahşap hediyelik eşya yapımı, çanak anten kurulumu, televizyon tamirciliği gibi dallarda meslek edindirme kursları açtıklarını belirtti.

Meslek edindirme kurslarının yanı sıra sosyal içerikli kurslarda düzenlediklerine dikkat çeken Ayhan, "Bandırma Cezaevinde Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Halk Oyunları kursları açtık. Açılan kur sayısı 55 bunlardan 40' bitti. 15 ise devam ediyor" dedi.

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak Erdek ve Marmara Adası'nda da eğitimler düzenlediklerini belirten Ayhan, "Buralarda açtığımız kurslarla kursiyerlerin yol çilesini ortadan kaldırdık. Bu kapsamda Erdek ve Marmara'ya yönelik olarak 2 sergi, 1 konser ve 3 gösteri düzenledik" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırma'da Mesleki Eğitim Kursları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement