Bandırma'da Şampiyonluk Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Bandırma'da Şampiyonluk Coşkusu

Bandırma\'da Şampiyonluk Coşkusu

Bandırmaspor'un, kuruluşunun 51. yılında ikinci kez oynadığı play-off final maçından bu kez gülerek ayrılıp PTT 1. Lig'e çıkması, ilçede büyük sevinç yarattı.

21.05.2016 20:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırmaspor'un, kuruluşunun 51. yılında ikinci kez oynadığı play-off final maçından bu kez gülerek ayrılıp PTT 1. Lig'e çıkması, ilçede büyük sevinç yarattı.

Kayseri Kadir Has Stadı'nda Gümüşhanespor ile oynadığı final karşılaşmasından 2-0 galip gelerek PTT 1. Ligi'ne çıkan Bandırmaspor'un galibiyeti, kentte bayram havasında kutlandı. Bu maç için Bandırma'dan otobüslerle ve uçakla yaklaşık 3 bin taraftar Kayseri'ye gitmişti.

Karşılaşmanın 2-0 Bandırmaspor'un galibiyeti sonrası Bandırmalılar sokağa döküldü. Havai fişekler atıldı, fenerler yakıldı. Karşılaşmanın ilk yarısı Cumhuriyet Meydanı'ndaki dev ekranda izlendi. İlk golün gelmesiyle büyük sevinç yaşayan taraftarlar maç sonunda ikinci golle birlikte adeta coştu. Maçın bitiş düdüğünün ardından Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar, uzun araç konvoyları oluşturup ilçede tur attı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırma'da Şampiyonluk Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement