Bandırma'da Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenen Anne ve Oğlu Öldü - Son Dakika
Güncel

Bandırma'da Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenen Anne ve Oğlu Öldü

Bandırma\'da Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenen Anne ve Oğlu Öldü

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen Meryem Oruç ve oğlu, Hüseyin kaldırıldıkları Bandırma Devlet Hastanesinde kurtarılamadı.

13.01.2015 13:50  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen 29 yaşındaki Meryem Oruç ve oğlu, 4 yaşındaki Hüseyin kaldırıldıkları Bandırma Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Olay, Bandırma Ayyıldız Mahallesi'nde meydana geldi. Bir alışveriş merkezinde işçi olarak çalışan Şahin Oruç'un mesai çıkışı evine gelince oturma odasında eşi ve oğlunu yerde baygın halde buldu. Şahin Oruç'un yardım istemesi etmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerini yaptıkları Meryem Oruç ve oğlu Hüseyin Oruç'u Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz anne ve oğlu bu sabaha karşı kurtarılamadı. Cesetler, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırdı.

Soruşturmaya Bandırma Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Salonda yaktıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldükleri belirlenen anne ve oğlunun cenazelerinin, Balıkesir'in Dursunbey İlçesi Çamköy Mahallesi'nde toprağa verileceği belirtildi. - Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırma'da Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenen Anne ve Oğlu Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement