Bandırma'daki Kadınlar Şiddete Karşı Toplandı - Son Dakika
Yerel

Bandırma'daki Kadınlar Şiddete Karşı Toplandı

Bandırma\'daki Kadınlar Şiddete Karşı Toplandı

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında, Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki bazı kadınlar bir araya geldi.

25.11.2014 14:02  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında, Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki bazı kadınlar bir araya geldi.

İlçedeki Cumhuriyet Halk Partili (CHP) kadınların öncülüğünde, bazı sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle yapılan 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü programına, az sayıda kadın katılım gösterdi. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kadınlar, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Ellerinde tuttukları ve üzerlerinde, "Kadınlarla Aydınlık Yarınlara", "Herkese Yaşam Hakkı", "Emeğimiz Var, Sözümüz de Olacak", "Kadına Şiddete Hayır", "1 Milyar Kadının Haklarının İhlal Edilmesi Gaddarlıktır" yazılı olan pankartlarla dikkat çeken kadınlar, Bandırma'ya Kadın Sığınma Evi yapılmasını istedi.

Soğuk ve fırtınalı havaya rağmen programa katılan kadınlar, slogan attıktan sonra meydandan ayrıldı. Programa, tekerlekli sandalyeyle katılan kadınlar dikkat çekti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bandırma'daki Kadınlar Şiddete Karşı Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement