Bandırma Kaymakamı, Veda Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Bandırma Kaymakamı, Veda Toplantısı Düzenledi

Bandırma Kaymakamı, Veda Toplantısı Düzenledi

Ankara’nın Mamak Kaymakamlığı görevine tayin edilen Balıkesir’in Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Bandırma’daki basın mensuplarıyla veda toplantısında bir araya geldi.

24.07.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Mamak Kaymakamlığı görevine tayin edilen Balıkesir'in Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Bandırma'daki basın mensuplarıyla veda toplantısında bir araya geldi.

Açıklanan Mülki Daire Amirleri Kararnamesi'ne göre, Ankara'nın Mamak Kaymakamlığı görevine atanan ve 6 yıldır Bandırma Kaymakamı olarak görev yapan Ali Mantı, 24 Nisan Basın Bayramı'nda, ilçedeki basın mensuplarıyla buluşup vedalaştı. Bandırma Öğretmen Evi'nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya, bölgede görev yapan çok sayıda basın mensubu katılım gösterdi. Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Atabey, yönetim kurulu adına, Kaymakam Ali Mantı'ya teşekkür plaketi verdi. Kısa bir veda konuşması yapan Kaymakam Mantı, "Bana 6 yıl boyunca göstermiş olduğunuz teveccühünüzden dolayı teşekkür ediyorum. Bandırma basınının kendi adıma, kurumum adına, Bandırma adına herhangi bir olumsuz haber yapmadınız. Bundan dolayı da azami gayret gösterdiniz. Basın mensuplarının sıkıntılarını biliyoruz. Zaten zor koşullarda görev yapıyorsunuz. Gerek maddi, gerek manevi olarak koşullarınız zor. Ama bu zor koşullara rağmen, yaşadığınız şehri, ülkenizi ve kurumlarınızı düşünerek görevinizi yapıyorsunuz. Bundan sonraki çalışmalarınızda hepinize başarılar diliyorum. Bandırma halkı adına ve şahsım adına hepinize teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin. Hepinizden Allah razı olsun" dedi.

Basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Kaymakam Ali Mantı, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra veda ziyaretlerini sürdürmeye devam etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bandırma Kaymakamı, Veda Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement