Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özdemir Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özdemir Açıklaması

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, "Üniversite kampüsünün, gerek inşaat kalitesi gerekse diğer özellikleriyle ülkemizin en güzeli olmasını istiyoruz.

13.10.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, "Üniversite kampüsünün, gerek inşaat kalitesi gerekse diğer özellikleriyle ülkemizin en güzeli olmasını istiyoruz. Bu nedenle yaklaşık 5 bin dönüme ihtiyacımız var" dedi.

Erdek Meslek Yüksek Okulunu (MYO) ziyaret eden Özdemir, Müdürvekili Samet Çevik'ten çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Üniversiteye ait birimleri tanımaya çalıştığını ifade eden Özdemir, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, üniversiteye ait okul ve birimleri tanıdıktan sonra bu görevlere yeni atamalar yapacağını söyledi.

Özdemir, eğitimin kalitesini ve öğrenci memnuniyetini artırmayı amaçladıklarını belirterek, "Üniversitemiz bünyesinde başta Hukuk ve Mimarlık-Mühendislik olmak üzere birkaç fakülte daha açmayı hedefliyoruz. Uygulamalı Bilimler Fakültesi de açmayı düşündüğümüz fakültelerden biri. Bu düşündüklerimiz biraz da zamana bağlı. Yaklaşık 5 yıl içinde bu gelişmeleri yaşama geçirmek istiyoruz" dedi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin 740 dönümlük alanda kurulu olduğunu aktaran Özdemir, yeni kurulan üniversite için yaklaşık 5 bin dönümlük alana gereksinim bulunduğuna dikkati çekti. Özdemir, şunları kaydetti:

"Fakültemizin yer aldığı bu bölgede kuracağımız üniversite kampüsünün, gerek inşaat kalitesi gerekse diğer özellikleriyle ülkemizin en güzeli olmasını istiyoruz. Bu nedenle yaklaşık 5 bin dönüme ihtiyacımız var. 1 Kasım seçiminin ardından yeni bakanlarımız göreve geldiğinde kendilerinden arazi talebinde bulunacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özdemir Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement