Bandırma ve Erdek'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Bandırma ve Erdek'ten Kısa Kısa

Erdek'te, "Erdek Çiçek Açıyor" proje hayata geçiriliyor.

23.03.2013 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdek'te, "Erdek Çiçek Açıyor" proje hayata geçiriliyor.

Proje sorumluluğunu emekli iş adamı Fuat Savaş'ın yaptığı, Alev Şengönül başkanlığındaki Erdek Bizim Çocuklarımız Sanat, Kültür ve Doğa Derneği'nin üstlendiği proje basına tanıtıldı.

Savaş, 36 bin liralık proje için sponsor aradıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Erdek'teki evlerin balkonlarını çiçeklendirerek güzelleştirmeyi amaçladığımız proje için Erdek İlçe Milli Eğitim ile yapacağımız işbirliğiyle öğrencilerden yararlanacağız. Proje kapsamında 3 bin 100 haneye, her saksıda üç çiçek olmak üzere üçer saksı vererek, evlerinin balkonlarında bu çiçeklerin yetiştirilmesini isteyeceğiz. 18 Ağustos'ta ise projeye destek verenlerin çeşitli armağanlarla ödüllendirileceği bir şenlik düzenlemeyi planlıyoruz."

- Bandırma Petrol-İş'ten emekli gecesi-

Petrol-İş Sendikası Bandırma Şubesi'nin geleneksel gecesi Ekol Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

Şube Başkanı İsmail Kayan, son bir yıl içinde, sendika üyeleriyle bor madenlerinin özelleştirilmek istenmesine karşı çok büyük bir mücadele yürüttüklerine dikkati çekerek, "Biz, bu konuda asla politika yapmıyoruz. Çünkü biz, ekmeğimizin peşindeyiz. Petrol-İş Sendikası büyük bir ailedir. Hepinizi çok seviyorum" dedi.

Belediye Başkanı Sedat Pekel ise 400 kalem üründe kullanılan bor madenlerinin önemine işaret ederek, emekliye ayrılan işçileri kutladı.

Gecede, 2012 ve 2013 yıllarında emekli olan 83 işçiye plaketleri verildi.

Programa, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Petrol-İş Sendikası Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Kahyaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan ve Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Selim Panç da katıldı.

-Pekel'den sponsorlara teşekkür plaketi-

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde düzenlenen kadınlar matinesine destek veren sponsor firmaları, makamında ağırlayarak teşekkür plaketi verdi.

Törende Kamergold adına Cemalettin Şahin, Lokantacılar Odası Başkanı Hamit Levent Gürer, Ulaşım AŞ Genel Müdürü Bülent Bican, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Acar ve Kaya Tabldot adına Tamer Yazar'a verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Pekel, "Sizlerin verdiği katkılarla daha anlam kazanan keyifli bir programı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırma ve Erdek'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement