Bandırmaspor 4 Puan Farkını Korudu - Son Dakika
Güncel

Bandırmaspor 4 Puan Farkını Korudu

Bandırmaspor 4 Puan Farkını Korudu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor, sahasında Kahramanmaraşspor'u 1-0 yenerken takipçileriyle arasındaki 4 puanlık farkı da korudu.

17.11.2014 11:01  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor, sahasında Kahramanmaraşspor'u 1-0 yenerken takipçileriyle arasındaki 4 puanlık farkı da korudu.

Bandırmaspor teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizerken, "6 eksikle çıktığımız bu maçtan 82'nci dakikada attığımız golle 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. Son dakikaya kadar kazanmak için oynayan futbolcularıma ve onlara destek veren taraftarlarımıza çok teşekkür ederim" dedi. Bu hafta sonu deplasmanda İnegölspor ile karşılaşacaklarını belirten Mustafa Çapanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu maç seyir ve oyun zevki açısından çok önemli maç olacak. Rakiplerimizden biri olan İnegölspor müsabakasından puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. Bizleri hiçbir maçta yalnız bırakmayan taraftarımızı İnegölspor müsabakasında da desteklemeleri konusunda çağrıda bulunuyorum." - Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırmaspor 4 Puan Farkını Korudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement