Bandırmaspor'da İnegölspor Alarmı - Son Dakika
Güncel

Bandırmaspor'da İnegölspor Alarmı

Bandırmaspor\'da İnegölspor Alarmı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor, bu hafta sonu deplasmanda en yakın takipçisi İnegölspor'la oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

19.11.2014 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor, bu hafta sonu deplasmanda en yakın takipçisi İnegölspor'la oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu nezaretinde yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcular düz koşu ve pas çalışmasının ardından yarı alanda çift kale maç yaptı. Antrenmanın son bölümünde şut çalışması yapan futbolcular, açma germe hareketleri ile idmanı tamamladı.

6 PUANLIK MAÇ

İnegölspor mücadelesinin 6 puanlık bir maç olduğunu dile getiren teknik direktörü Çapanoğlu, ""Bu maçı kazanarak rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açmak istiyoruz. Hedefimiz İnegöl'den puan ve puanlarla dönmek" dedi.

ONUR'A 3 MAÇ CEZA

Sakatlıkları bulunan Ali Serin ve Oğuz Kocabal'ın takımla birlikte çalışmaya başladığını açıklayan Mustafa Çapanoğlu, "İnegölspor müsabakasında oynayıp oynamayacakları ise maç saatinde belli olacak. Gölbaşıspor müsabakasında gördüğü kırmızı karttan sonra 3 maç ceza alan Onur Bektaş, maç kadrosunda yer almayacak" diye konuştu. - Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırmaspor'da İnegölspor Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement