Bandırmaspor'da İnegölspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Bandırmaspor'da İnegölspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor, sahasında İnegölspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

09.04.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor, sahasında İnegölspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

İlçedeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Şehit Gönen Lisesi Spor Salonu'nda, Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, kondisyon ağırlıklı çalıştıktan sonra basketbol oynadı.

Sportif Direktör Serdar Samatyalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 hafta liderliği sürdürdükten sonra son maçta Kahramanmaraşspor'a yenilerek ikinciliğe gerilediklerini hatırlattı.

İnegölspor maçında taraftar desteğinin çok önemli olacağını vurgulayan Samatyalı, şöyle konuştu:

"İnegölspor müsabakasını kazanarak ligdeki iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Zor bir maç olacağının bilincindeyiz ancak saha ve seyirci avantajımızı kullanarak sahadan galip ayrılmak istiyoruz. Bu grupta her takım birbirini yenebilecek kapasitededir. Biz nasıl Kahramanmaraşspor müsabakasında puan kaybettiysek bu, Göztepe için de geçerli. Onun için taraftarlarımız ümitsizliğe kapılmasın. Önümüzde 4 maç var. Bu maçlardan galibiyetle ayrılıp mutlu sona ulaşacağız. Bandırmaspor, 50 yıllık bir kulüp. Bandırmaspor olarak büyük camiayız. Köklü kulüplere bakıldığında zor durumlarda birbirlerine kilitlenerek büyük camia olmuşlardır. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. Bandırmaspor'u PTT 1. Lig'e çıkarmak için kenetlenme zamanıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırmaspor'da İnegölspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement