Bandırmaspor'da Moraller Yerinde - Son Dakika
Güncel

Bandırmaspor'da Moraller Yerinde

Spor toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor, farklı Alanyaspor yenilgisinin olumsuz izlerini Nazilli Belediyespor'u yenerek sildi.

23.03.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor, farklı Alanyaspor yenilgisinin olumsuz izlerini Nazilli Belediyespor'u yenerek sildi. Bordo beyazlıların teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, play off'a yükselme iddiasını devam ettirdiklerini söyledi.

ÖNEMLİ GALİBİYET

Çapanoğlu, "Takım olarak play off hedefimize ulaşabilmemiz için Nazilli Belediyespor müsabakası kazanmamız gerekiyordu. Nitekim çok iyi oynamamamıza rağmen sahadan 2-0 galip ayrılarak önemli galibiyet elde ettik. Haftaya deplasmanda düşme hattında bulunan Bozüyükspor ile karşılaşacağız. Bu maç bizim için çok zor olacak. Bu maçta oyuncularımın rehavete kapılmasından endişe duyuyorum. Hafta içinde yapacağımız çalışmalarla oyuncularımıza Bozüyükspor müsabakasının önemini anlatacağım. Bozüyük'ten puan ve puanlarla dönerek ligdeki play of iddiamızı sürdürmek istiyoruz" dedi. - Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırmaspor'da Moraller Yerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement