Bandırmaspor'dan Kızılcahamamspor'a Dava - Son Dakika
Yerel

Bandırmaspor'dan Kızılcahamamspor'a Dava

Bandırma ekibi, sözleşmeli kalecisi Erhan Kuşkapan'ı antrenmanlarına çıkardığı gerekçesiyle Kızılcahamamspor'a dava açtı.

27.07.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, sözleşmeli kalecisi Erhan Kuşkapan'ı antrenmanlarına çıkardığı gerekçesiyle Kızılcahamamspor'a dava açtı.

Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Maral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sözleşmesi devam etmesine rağmen antrenmanlara çıkmayan kaleci Erhan Kuşkapan'a 15 Temmuz tarihinden itibaren antrenmanlara katılması yönünde resmi yazı gönderdiklerini söyledi.

Erhan Kuşkapan'ın da kendilerine 23 Temmuz'a kadar raporlu olduğuna ilişkin bir yanıt ilettiğini vurgulayan Maral, daha sonra futbolcularının Kızılcahamamspor ile antrenmana çıktığı yönünde duyumlar aldıklarını belirtti.

Bunun üzerine Kızılcahamam'a bir heyet gönderdiklerini anlatan Maral, "Gönderdiğimiz heyet Erhan Kuşkapan'ı Kızılcahamamspor ile antrenmana çıktığını fotoğrafladı ve görüntüledi. Bu belgelerle Türkiye Futbol Federasyonuna başvurduk. Ayrıca Erhan Kuşkapan ile Kızılcahamamspor'a dava açtık" dedi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırmaspor'dan Kızılcahamamspor'a Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement