Bandırmaspor'dan Stat Açıklaması - Son Dakika
Spor

Bandırmaspor'dan Stat Açıklaması

Bandırmaspor\'dan Stat Açıklaması

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, "Federasyon ile yapılan yazışmalarda 17 Eylül Stadımız’ın hazır hale geleceği, maçlarımızı da burada oynayacağımızı planlamıştık. Maalesef Haziran ayının başında başlayan 90 günlük süreçte bunun gerçekleşmediğini görünce, sahamızda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için saha aramaya başladık.

12.08.2016 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, "Federasyon ile yapılan yazışmalarda 17 Eylül Stadımız'ın hazır hale geleceği, maçlarımızı da burada oynayacağımızı planlamıştık. Maalesef Haziran ayının başında başlayan 90 günlük süreçte bunun gerçekleşmediğini görünce, sahamızda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için saha aramaya başladık. Bursa, Eskişehir, İstanbul Kartal, Bolu, Manisa, İzmir Atatürk statları için süratla girişimlerde bulunduk. Standartlara uyan statlar içinden tek olumlu cevap İzmir Atatürk Stadı'ndan geldi" dedi.

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Bandırmaspor, basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bilgen Süngü ve Bandırmaspor yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bilgen Süngü yaptığı konuşmada, "3 Ağustos 2016 cumartesi Karacabey Birlikspor ile 17 Eylül Stadı'nda 14 Ağustos 2016 Pazar günü Yeşil Bursaspor ile Bursa'da (Minareli Çavuş Tesisleri) Saat 17.00'da olmak üzere iki hazırlık maçı oynayacağız. Tüm taraftarlarımızı Cumartesi günü 17 Eylül Stadımız'a bekliyoruz. Maçımız ücretsiz olarak seyircimize Yeni Kapalı Tribün açık olacak. Tadilat dolayısıyla Eski Kapalı Tribün açılmayacaktır" diye konuştu.

Saha krizi

19 Ağustos 2016 Cuma günü 21.45'de Denizli'de oynanacak maç ile maçların start alacağını söyleyen Süngü, "Hem bu sezonun PTT 1. Lig'deki ilk maçı, hem de bizim bu ligdeki ilk maçımız olmasıyla birlikte inşallah hepimiz için hayırlı ve başarılı bir sezon geçirmek nasip olur. Ligin 2. haftasında kendi sahamızda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı ise sahamızın Spor İl Müdürlüğü tarafından hazır hale getirilemediğinden dolayı dışarıda oynayacağız. Bizimle birlikte aynı lige çıkan Ümraniyespor'un sahası hazır hale getiriliyor. Bizim ise getirilmiyor. Bunun yorumunu sizlere bırakıyorum" dedi.

İncelemeler yapıldı

Bandırma 17 Eylül Stadı'nın yetiştirilememesi ve neden dışarıda oynamak zorunda kaldığını söyleyen Süngü, "23 Mayıs'ta stadımızın PTT. 1 Lig kriterlerine uygun olmadığı tespit ettirdikten sonra, Spor İlçe Müdürlüğü'ne bir yazı yazarak başladık. Federasyon, Passolig, Spor İl Müdürlüğü, İlçe Müdürlüğü ve emniyetimiz stada gelerek incelemelerde bulundu. Valimizi, Kaymakamımızı, Spor İl Müdürlüğünü, Büyükşehir Belediye Başkanımızı, Bandırma Belediye Başkanımızı, Siyasi Parti İlçe Başkanlıklarını, şampiyonluk kupası ile ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizde stadın yetişmesi ile ilgili hassasiyetimizi ilettik. Yetiştirilecek sözü aldık. Ankara ziyaretleri yaptık. İktidar ve muhalefet milletvekillerimizi ziyaret ettik. Ödeneklerin çıkmasını sağladık. Balıkesir milletvekilimiz Sema Kırcı ile tesislerimizi birlikte yerinde inceledik. İlçe Müdürü Hüseyin Bey'den sahanın yetişeceğine dair bizim yanımızda söz aldı. Ama yine de değişen bir şey olmadı. Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Dursun Mirza'yı ziyaretimizde ise stadın çevre düzenleme, Oto park yapma sözü aldık. Haftanın yedi günü biz yönetim olarak stadı mesken edindik. Yaptığımız telefon görüşmelerimiz çabası. Bize hep stat yetişecek sıkıntı yok. İhaleyle değil doğrudan temin ile stat hazır hale gelecek denildi. Bizde yönetim olarak şunu yapamadık diyebiliriz. O da Spor İl Müdürlüğü'nün kapısının önünde yatmadık. Ne zaman ki Spor İl Müdürlüğü 22 Ağustos'ta turnike ihalesi açtı. Biz inanamadık. Çünkü 19 Ağustos'ta PTT 1. Lig başlıyor. Bu Bandırma Halkına ve Bandırmaspor severleri üzmekten öteye gitmez. Federasyon ile yapılan yazışmalarda 17 Eylül Stadımız'ın hazır hale geleceği, maçlarımızı da burada oynayacağımızı planlamıştık. Maalesef Haziran ayının başında başlayan 90 günlük süreçte bunun gerçekleşmediğini görünce, sahamızda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için saha aramaya başladık. Bursa, Eskişehir, İstanbul Kartal, Bolu, Manisa, İzmir Atatürk statları için süratla girişimlerde bulunduk. Standartlara uyan statlar içinden tek olumlu cevap İzmir Atatürk Stadı'ndan geldi. Maç gününün belli olamamasıyla birlikte maçın İzmir Atatürk Stadı'nda oynanması için kulübümüze yakın ilgi gösterip destek olan İzmir Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Sayın Ali Osman Tatlısu'ya Bandırmaspor Kulübü olarak teşekkür ederiz. Noksan yaptığımız bir şey yok, eğer varsa tüm Bandırmaspor sevenlerden özür dileriz" açıklamalarında bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bandırmaspor'dan Stat Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement