Bandırmaspor'dan Taraftara Çağrı - Son Dakika
Yerel

Bandırmaspor'dan Taraftara Çağrı

Bandırmaspor\'dan Taraftara Çağrı

Kulübün basın sözcüsü Gülmezgil: "Şampiyonluğa oynayan bir takımız ve 150 bin nüfusa sahip ilçede maça gelen taraftar sayısı bini geçmiyor"

16.10.2014 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider durumda bulunduklarına dikkati çekerek, "Şampiyonluğa oynayan bir takımız ve 150 bin nüfusa sahip ilçede maça gelen taraftar sayısı bini geçmiyor" dedi.

Gülmezgil, kulübün Özsoylar İş Merkezi'nde bulunan ofisinde düzenlediği basın toplantısında, ligin iddialı takımlarından biri olduklarını söyledi. Ligin 9. haftasına lider girdiklerine dikkati çeken Gülmezgil, "Hedeflerimize ulaşmamızda taraftarlarımızın desteği çok önemli. Şampiyonluğa oynayan bir takımız ve 150 bin nüfusa sahip ilçede maça gelen taraftar sayısı bini geçmiyor. Bu böyle olmamalı. Bandırmaspor tüm ilçenin takımıdır. Tüm ilçe sakinlerini, maçlara gelerek takıma destek vermeye davet ediyoruz. Hafta sonu Gümüşhanespor maçında stadın dolmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Ankaragücü maçında yapılan kötü tezahürat nedeniyle Bandırmaspor'a 4 bin lira idari para cezası verildiğini belirten Gülmezgil, maçlara gelen taraftarlara takımı centilmenlik kuralları içinde desteklemeleri çağrısında bulundu. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırmaspor'dan Taraftara Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement