Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu Açıklaması

"Bozüyükspor maçında 3 puana 3 golle ulaşmamız sevindirici"

01.04.2014 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, Bozüyükspor maçında 3 puana 3 golle ulaşmalarının sevindirici olduğunu söyledi.

Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, kazanmaları gereken bir maça stresli başladıklarını belirtti.

Rakiplerinin direncini ikinci yarıda oyunun kontrolünü ele aldıktan sonra kırdıklarını ifade eden Çapanoğlu, "Rakibimiz ligin son sırasında olmasına rağmen maçın sonuna kadar iyi bir mücadele etti. İstediğimiz 3 puana 3 golle ulaşmamız sevindirici" dedi.

Bu hafta sonu sahalarında Bugsaşspor ile karşılaşacaklarını dile getiren Çapanoğlu, "Play-off hedeflerimizi sürdürebilmemiz için bu maçı kazanmak zorundayız. Bugsaşspor son haftalarda kötü sonuçlar almasına rağmen play-off iddiasını sürdürebilmesi için bizle oynayacağı maçtan puan almak isteyecektir. Bu açıdan bizim açımızdan da zor bir maç olacak. Taraftarımızın desteğiyle sahadan puanlarla ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Çapanoğlu, kart cezalısı olan Yasin Palaz'ın bu maçta takımdaki yerini almayacağını, sakatlıkları bulunan Ali Serin ve Tayfur Bingöl'ün ise tedavisinin devam ettiğini sözlerine ekledi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement