Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, deplasmanda Nazillispor ile karşılaşacak Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Lidere yakışan bir oyunla Nazilli'den galibiyetle dönmek istiyoruz" dedi.

20.03.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, deplasmanda Nazillispor ile karşılaşacak Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Lidere yakışan bir oyunla Nazilli'den galibiyetle dönmek istiyoruz" dedi.

Çapanoğlu, Bandırmaspor Sosyal Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Nazillispor müsabakası için hazırlıklarının sürdüğünü söyledi.

Gruptan lider çıkmak için bu müsabakadan kesinlikle galibiyetle ayrılmaları gerektiğini dile getiren Çapanoğlu, "Takımdaki her oyuncumuz, kendisine görev verilmesi halinde bu görevi en iyi şekilde yerine getirecek kapasitededir. Her iki takım açısından zor bir maç olacak. Lidere yakışan bir oyunla Nazilli'den galibiyetle dönmek istiyoruz" dedi.

Sakatlıkları bulunan Oğuz Özden ve Ali Serin'in yanı sıra kart cezalısı Hacı Mustafa Karabulut, Onur Bektaş ve Oğuz Kocabal'ın kadroda yer almayacağını belirten Çapanoğlu, bu eksikliği taraftarın desteğiyle kapatmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement