Bandırmaspor Yükselişte - Son Dakika
Güncel

Bandırmaspor Yükselişte

Bandırmaspor Yükselişte

Spor toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, deplasmanda 1-0 kazandıkları Pazarspor maçını değerlendirirken yükselişte olduklarını söyledi.

03.10.2014 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, deplasmanda 1-0 kazandıkları Pazarspor maçını değerlendirirken yükselişte olduklarını söyledi.

Pazarspor maçını kazanarak ligdeki iddialarını sürdürdüklerini dile getiren Mustafa Çapanoğlu., "Maç her iki takım açısından zor bir karşılaşmaydı. Müsabakadan 1-0 galip ayrılarak zoru başardığımızı düşünüyorum. Bandırmaspor taraftarlarımıza güzel bir bayram hediyesi vermiş olduk" dedi.

8 Ekim'de sahalarında oynayacakları Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladıklarını açıklayan Çapanoğlu "Bu maçtan da saha ve seyirci avantajımız kullanarak en iyi sonuçlarla ayrılacağımızı düşünüyorum. Taraftarımızın desteğini bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Mustafa Çapanoğlu, gelecek hafta çarşamba günü Ankaragücü ile oynayacakları maç öncesinde takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi. - Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırmaspor Yükselişte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement