Denizli'de Bando Eşliğinde Dans Eden Öğrenciler Fidan Dikti - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Bando Eşliğinde Dans Eden Öğrenciler Fidan Dikti

Denizli\'de Bando Eşliğinde Dans Eden Öğrenciler Fidan Dikti

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası için Çamlık Mesireliğinde fidan dikim etkinliği düzenledi.

23.03.2015 16:40  Güncelleme: 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası için Çamlık Mesireliğinde fidan dikim etkinliği düzenledi. Çeşitli okullardan öğrencilerin katıldığı etkinlikte; belediye bandosu eşliğinde dans ederek fidan diken çocuklar, eğlenceli bir gün geçirdi.

Orman Haftası kapsamında Çamlık Mesireliğinde düzenlenen fidan dikim törenine; AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale İlçe Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu ve çeşitli okullardan öğrenciler katıldı. Fidan dikimi öncesi, belediye bandosu hareketli şarkılar çaldı. Öğrenciler şarkılar eşliğinde dans ederek keyifli bir gün geçirdi. Minik öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a da yoğun ilgi gösterdi. Konuşma yapacağı kürsüye öğrencileri de çağıran Zolan, etrafını saran çocuklar nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı çocuklar düşerken, görevliler tarafından yerden kaldırıldı.

Çocukların arasında konuşmasına başlayan Başkan Zolan, kentin yüzde 50'sinin orman olduğunu belirterek, "Çevreye daha duyarlı bir Denizli olacağız. Biz sizlerin geleceği için memleketimizi daha temiz ve daha yeşil yapmak için fidan dikiyoruz. Ülkemizi daha güzel noktalara getirmek için bu fidanları dikiyoruz. Bu fidanlar çocuklarımızla birlikte büyüyecek" dedi.

Konuşmasın ardından Başkan Zolan, öğrenciler ile birlikte fidan dikimini gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında; sedir, çınar, badem başta olmak üzere bin fidan toprakla buluştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Bando Eşliğinde Dans Eden Öğrenciler Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement