Bank Asya Hisseleri Taban Fiyata Geriledi - Son Dakika
Ekonomi

Bank Asya Hisseleri Taban Fiyata Geriledi

Bank Asya Hisseleri Taban Fiyata Geriledi

Bank Asya hisseleri yüzde 10.6 değer kaybıyla 0.76 liralık taban fiyata geriledi.

01.10.2014 15:22  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borsa İstanbul Gözaltı Pazarı'nda dünden itibaren işlem görmeye başlayan Bank Asya hisseleri bugün yüzde 10.6 değer kaybederek taban fiyat olan 0.76 liraya geriledi.

DÜN DE TABAN YAPMIŞTI

Borsa İstanbul tarafından 30 Eylül tarihinden itibaren Gözaltı Pazarı'na alınan Bank Asya hisseleri dün de yüzde 11.46 düşüşle 0.85 liradan kapanış yapmıştı.

GÖZALTI PAZARI NASIL ÇALIŞIYOR?

Tek fiyat sisteminin uygulandığı Gözaltı Pazarı'nda açılış seansı emirleri saat 14:00-14:10 arasında toplanıyor.

Saat 14.15 ile 17.30 arasında emir gönderilebilirken, hisseler 17.38-17.40 arasında tek fiyattan kapanış işlemlerine tabi tutuluyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Bank Asya Hisseleri Taban Fiyata Geriledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • v s: Ülkenin ekonomisi kötüye gideken hükümet kafayı bank asya ya takmış durumda. Dolar sürekli yükselişte ve merkez bankasının müdahaleside yeterli gelmiyor. Şimdi adama sorarlar bu ne lahana turşusu;bu perhiz diye. . . 17 10 Yanıtla jkj: ya siz - sınırımıza terör yığılmış siz hala parayı ÇUVALLAMA DERDİNDESİNİZ ayıptır ayıp dolar yükselincede olan bize oluyo hocanızsa seviniyordur nede olsa 15 yıldır amerikalı kendisi 0 0
  • kenan cenk: Tüm işleri bitti , her sey günlük gülistanlık bank asya var tek sıkıntı. ayıp 17 5 Yanıtla
  • omer faruk: Butun otorite bir olmus bankayi batirmaya calisiyor. Bunu yaparlarsa ulkeyi ekonomik acidan zor duruma sokacaklar. Bunu biliyorlar ama ulke umurlarinda degil 15 4 Yanıtla CANİK: ulan bu ülke batan 10 larca bankayı göğüslemiş bi tane ihanet şebekesinin bankası batmış çokmu birde ülke ekonomisi sarsılacakmış HERKESE DERDİ DAĞ GİBİ GELİRMİŞ DİMİ BU BANKANIN BATIŞI SİZİN İÇİN DEĞİL ASIL PARO BARONLARINA DERS OLACAK 0 0
  • Hopdediks Kamil: Arap sermayesine peşkeş çekilmek üzeredir. Görürüz yakında. Milli değerlerden biri daha nasıl güme gidiyormuş anlarsınız hepbirlikte. Parallellik dikeylik teğetlik LAF SALATASI. 'BOŞ LAF' diyenin hapis yattığını biliyorsunuz değil mi?. Soba borusunu suikast silahı olarak bilmeyene yedirmek ise ustalık işiydi. O açıdan yedirenleri tebrik ederim. Bunu bilerek çıkarları için ses çıkarmayanlara ise lanet olsun. Ergenekon davasından çıkar sağlayanlar kadar PKK teröründen fayda sağlayanlar bu Vatanın hainleridir. Başka açıklaması olmaz. Olamaz. 10 4 Yanıtla
  • arıcı: ne güzel istanbul kar payı diye milleti soyup soğana çevirdiniz sürünün beter olun 5 7 Yanıtla
  • ALİ OSMAN ŞENGUL: CEM UZANIN BANKASININ DURUMUNA DÜŞÜRECEK RTE BU BANKAYI 6 5 Yanıtla
  • s.k: alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. . 4 5 Yanıtla
  • Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi
    09:02 Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi

    Asaf Savaş Akat İktisat Ödül Töreni, siyasi partilerin grup toplantıları, İçişleri Bakanı'nın trafik verileri açıklaması, 1 Mayıs programı basın açıklaması, İzmir Gemi Söküm Koordinasyonu'nun basın açıklaması, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, YRP Genel Başkan Yardımcısı'nın açıklamaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı yapılacak.

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.


Advertisement