Banka Soyguncuları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Banka Soyguncuları Yakalandı

Banka Soyguncuları Yakalandı

İstanbul'da son bir hafta içinde 2 banka şubesinden silahlı soygun yapan şüpheliler polis tarafından yakalandı.

12.05.2016 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da son bir hafta içinde 2 banka şubesinden silahlı soygun yapan şüpheliler polis tarafından yakalandı. Büyükçekmece'de yaşanan ilk soygun olayında 65 bin lira, Kartal'da yaşanan soygunda ise 17 bin lira çalınmıştı. Yakalanan tüm şüpheliler soygunları borçları için yaptığını söyledi. Soygun anları ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Büyükçekmece'de bir bankanın şubesine 6 Mayıs günü saat 09.50'de gelen maskeli 3 kişi ellerindeki pompalı tüfeklerle çalışanları etkisiz hale getirdi. Soyguncular bankada bulunan 65 bin TL'yi aldıktan sonra kaçarak kayıplara karıştı. Polis olaydan sonra başlattığı soruşturmada güvenlik kamera görüntüleri ve görgü şahitlerinin ifadelerinden yola çıkarak şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Önceki gün yapılan operasyonda şüpheliler Mustafa Ö. (36), Yasin O. (29) ile kardeşi Yunus Emre O. (22) gözaltına alındı. Emniyette yapılan sorgulamada zanlıların borçları nedeniyle soygunu yaptıklarını söyledikleri öğrenildi.

Öte yandan önceki gün Kartal'da ise bir bankanın şubesinden 17 bin 500 TL çalan silahlı soyguncu da yakalandı. 10 Mayıs 2016 günü müşteri gibi bankaya giren bir kişi silahını çekip görevliden paraları istemişti. Yüzü açık şekilde bankadan 17 bin 500 TL'yi çalan şüpheli olay yerinden kaçmıştı. Polis tarafından kısa sürede kimliği tespit edilen şüpheli Ertan Ö.(45) gözaltına alındı. Şüpheli ifadesinde borçları nedeniyle banka soyduğunu söyledi.

Her iki olayın şüphelileri işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildiler.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Banka Soyguncuları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement