Banka Soygunu Zanlısı 2 Belediye Çalışanı Adliyeye Sevk Edildi (2) - Son Dakika
Güncel

Banka Soygunu Zanlısı 2 Belediye Çalışanı Adliyeye Sevk Edildi (2)

Banka Soygunu Zanlısı 2 Belediye Çalışanı Adliyeye Sevk Edildi (2)

Tutuklandılar aydın Nazilli İlçesi'nde, bir banka şubesindeki 392 bin liralık silahlı soygun yaptığı iddasıyla polis tarafından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen gözaltındaki şüpheliler U.Z. ve Ö.F.Ş. tutuklandı.

07.02.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tutuklandılar

aydın Nazilli İlçesi'nde, bir banka şubesindeki 392 bin liralık silahlı soygun yaptığı iddasıyla polis tarafından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen gözaltındaki şüpheliler U.Z. ve Ö.F.Ş. tutuklandı. Şüphelilerden U.Z.'yi olayda kullandığı motosikleti Menderes Nehri'ne atarken bir çoban köpeğinin ısırdığı ortaya çıktı.

TABANCALAR NEHİRDE ARANIYOR

Adliyeye sevk edilen iki şüphelini ifadelerinin alınmasına devam edilirken, İzmir Emriyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü'nde görevli bir emniyet amiri ve üç polis memurundan oluşan dört kişilik dalgıç ekibi, şüpheli U.Z.'nin soygunun ardından Çakır Ali Mevkisi'nde Menderes Nehri'ne attığını söylediği biri kendisine ait olan 7.65 milimetre çapında, diğeri bankanın güvenlik görevlisine ait 9 milimetre çapındaki iki tabancanın bulunması için arama çalışması başlattı. Dibi balçık olan nehirin bulanık akması nedeniyle arama çalışmalarında güçlükle karşılaşıldı. Üç saat boyunca yapılan aramadan sonuç alınamadı. Bunun üzerine aramalar sonlandırıldı. - Nde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Banka Soygunu Zanlısı 2 Belediye Çalışanı Adliyeye Sevk Edildi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement