Bankalarda Kurban Bayramı Kredisi Yarışı - Son Dakika
Ekonomi

Bankalarda Kurban Bayramı Kredisi Yarışı

Bankalarda Kurban Bayramı Kredisi Yarışı

Bankalar, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala nakit ihtiyacı artan müşterileri için bayrama özel kredi kampanyaları başlattı.

16.09.2015 11:32  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bankalar, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala nakit ihtiyacı artan müşterileri için bayrama özel kredi kampanyaları başlattı. Bayram kredilerinde faiz oranları yüzde 1,10'dan başlarken, kampanyalar kapsamında 36 ay vade ve 250 bin TL'ye kadar kredi kullanılabiliyor.

ÖZEL FIRSATLAR

Okulların açılma tarihinin de hemen bayram sonrasına ertelenmesiyle giderlerin daha da arttığı Kurban Bayramı dönemi, bankaların birbirinden farklı koşullarda sundukları kredi kampanyalarına sahne oluyor. Bayram alışverişi, okul masrafları, kurbanlık alımı, ulaşım, tatil ve diğer masraflar nedeniyle nakit ihtiyacı artan tüketiciler, çoğu banka tarafından Kurban Bayramı'na özel fırsatlarla sunulan kredi kampanyalarına yöneliyor.

KOLAY BAŞVURU

AA muhabirinin bankalardan aldığı bilgilere göre, bayram kredilerinde maliyetler faiz oranı, kredi tutarı, vade sayısı, tahsis ücreti ve diğer ücretlere göre farklılık gösteriyor. Nakit ihtiyaçlarını bayram kredileriyle gidermek isteyen tüketicileri, kolay başvuru, anında kredi kullanımı, ilk taksiti 2016'da ödeme gibi seçenekler bekliyor.

Bankaların, Kurban Bayramı'na özel sunduğu kredi kampanyalarına ilişkin detaylar şu şekilde:

GARANTİ'DEN 50 LİRA MASRAFLI KREDİ

Garanti Bankası, "Bayram Kredisi" kampanyası kapsamında ayda 375 TL taksitle 36 ay vadeli 10 bin TL'lik ihtiyaç kredisini 50 TL dosya masrafıyla kullandırıyor.

Krediden faydalanmak isteyenler, Garanti Bankası şubelerinden, "www.garanti.com.tr" internet adresinden, 444 0 335 Tam Destek Hattı'ndan, Garanti Bankası Paramatik'lerinden ve SMS göndererek cep telefonlarından başvuruda bulunabiliyor.

Garanti İnternet Şubesi müşterileri ise sadece nüfus cüzdanları ile kredi başvurusu gerçekleştirebiliyor.

ŞEKERBANK KESENİN AĞZINI AÇTI

Şekerbank, bayrama özel başlattığı kampanyasıyla tüm bireysel müşterilerinin nakit ihtiyaçları için 30 bin TL'ye kadar finansman desteği sunuyor.

Müşterilerine, uygun faiz oranları ve 36 aya varan vade imkanı sunan Şekerbank'ın kredi kampanyası 30 Eylül'e kadar devam ediyor.

AKBANK: 12 BİN LİRAYA 36 AYDA 434 LİRA

Hem bayram hem de okulların açılması nedeniyle "Sonbahar Kredisi" kampanyası başlatan Akbank, 75 bin TL'ye kadar kredi kullandırıyor.

Akbank, Sonbahar Kredisi'yle 12 bin TL tutarındaki krediyi ayda 434 TL taksitle 36 ayda ödeme fırsatı sunuyor. Bankanın kredi kampanyasından yararlanmak isteyen tüketiciler eylül ayı sonuna kadar başvuruda bulunabiliyor.

YAPI KREDİ'DEN ANINDA KREDİ

Yapı Kredi'nin 28 Eylül'e kadar geçerli olacak "Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi" kampanyası ile 36 aya varan vadelerde kredi kullanılabiliyor.

Kredi başvuruları, Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden, Yapı Kredi Mobil Şube'den ve Nuvo İnternet Bankacılığı'ndan yapılabiliyor ve kredisi onaylanan Yapı Kredi müşterileri anında kullanım yapabiliyor.

İŞ BANKASI 50 BİNE 36 AY VADE

Türkiye İş Bankası, kendisiyle özdeşleşmiş "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyasıyla 30 Eylül'e kadar müşterilerinin nakit ihtiyaçları için kredi imkanı sunuyor.

Kredi kampanyası kapsamında tüm bireysel ihtiyaçlar için 50 bin TL ve 36 aya kadar kredi kullanılabiliyor. Maaşını İş Bankası aracılığıyla alanlara özel indirimler de uygulanıyor.

İhtiyaç kredisi için cep telefonlarından, banka şubelerinden, "isbank.com.tr" internet adresinden, internet şubesinden, Bankamatik'lerden ve 0850 724 0 724 numaralı telefon şubesinden başvuru yapılabiliyor. Kredi başvuruların cevabı cep telefonlarına gönderiliyor.

İş Bankası, bayrama özel düzenlediği kredi kampanyasına esnaf ve KOBİ'leri de dahil ediyor. Nakde ihtiyaç duyan esnaf ve KOBİ'ler 36 aya varan vadelerle 150 bin TL'ye kadar kredilerden faydalanabiliyor.

ING BANK

ING Bank, "İhtiyacı Olana Mola" kampanyası ile müşterilerine, 30 Eylül'e kadar alacakları ihtiyaç kredisini 2016'da ödeme imkanı sunuyor. Yüzde 1,34 faiz oranına sahip ihtiyaç kredisi kampanyası, taksitleri 3 ay erteleyerek ilk taksiti Ocak 2016'da ödeme olanağı sağlıyor.

Banka, kampanya kapsamında uygun faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla 3 bin TL ile 20 bin TL arasında değişen tutarlarda 36 aya varan vadelerde kredi kullandırıyor.

VAKIFBANK: GÜNDE 12 LİRAYA KREDİ

Bayrama özel günde 12 TL'ye kredi kullandıran VakıfBank, "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyasıyla 363 TL'den başlayan taksitlerle 50 bin TL'ye kadar kredi kullandırıyor.

Bankanın, yüzde 1,27'den başlayan faiz oranıyla 36 ay vadede 10 bin TL ile 50 bin TL arasında nakit kullanma imkanı sunan kampanyasından başta emekliler ile özel sektör ve kamu çalışanları olmak üzere tüm bireysel müşteriler kefilsiz ve hızlı bir şekilde yararlanabiliyor.

VakıfBank'tan bayram kredisi kullanmak isteyen tüketiciler, "www.vakifbank.com.tr" internet adresinden, SMS göndererek cep telefonlarından ya da internet bankacılığı aracılığıyla başvuru yapabiliyor.

TEB'DE 1.10 FAİZ

Türk Ekonomi Bankası (TEB), ihtiyaçların arttığı bayram döneminde 12 ay vade ile müşterilerinin 3 bin TL'lik nakit ihtiyaçlarını, yüzde 1,10 faizle ve aylık 271 TL geri ödeme avantajıyla karşılıyor.

Banka ayrıca, 3-36 ay vade ile ihtiyaç kredisi almak isteyen müşterilerine yüzde 1,30 faizli bayram ve okula dönüş kredisi sunuyor.

TEB'in kredi kampanyalarından faydalanmak isteyenler TEB şubelerinden ve "teb.com.tr" internet adresinden başvuruda bulunabiliyor.

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası, farklı müşteri kitlelerinin bayram ihtiyaçları ve diğer tüm bireysel ihtiyaçlarının finansmanında ürün paketlerinden yararlanma fırsatı sunuyor.

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekli veya çalışan tüm müşteriler, aylık yüzde 1,31 faiz oranıyla İhtiyaç Kredisi'nden faydalanıyor. Banka, diğer müşterileri için de yine ürün paketleri kapsamında avantajlı faiz oranları sunuyor.

DENİZBANK

DenizBank, yıl içerisinde yaptığı avantajlı kampanyaları, özellikle bayram dönemlerinde müşterilerinin ihtiyaçlarını rahat karşılayabilmeleri için daha avantajlı paketler halinde sunuyor.

Banka, Kurban Bayramı'na özel hazırladığı ihtiyaç kredisi kampanyasıyla 4 bin TL'ye kadar uygun faiz oranları sağlıyor.

DenizBank'ın 23 Eylül'e kadar geçerli olan kampanyasından yararlanmak isteyen tüketiciler, cep telefonlarından ya da "www.denizbank.com" internet sitesinden başvuru yapabiliyor. Kredi başvurularının sonuçları 5 dakika içinde cep telefonlarına gönderiliyor.

Banka ayrıca, esnaf ve KOBİ'lere özel düzenlediği bayram kredisi kampanyasıyla 250 bin TL'ye kadar kredi, 36 ay vade, ilk ödemeyi ocak 2016'ya erteleme ve indirimli faiz oranları sunuyor. DenizBank, günlük bankacılık işlemlerini içeren ve bankacılık işlem türü ile sıklığına göre farklılaşan Midi, Maksi veya Jumbo işlem tarifesi alınması durumunda indirimli faiz oranı uyguluyor. Kredi ihtiyacı olan esnaf hem kendisine özel yüzde 1,34'ten başlayan faiz oranıyla kredisini kullanıyor hem de ödemeye ocak 2016'da başlıyor.

30 Eylül'e kadar geçerli olan ve esnafa özel sunulan bayram kredisi için başvurular, DenizBank Şubeleri, ATM'ler, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, SMS, Facebook bankacılığı aracılığıyla ve "www.denizbank.com" internet adresi üzerinden yapılabiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bankalarda Kurban Bayramı Kredisi Yarışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Can: Haram para ile kurbana mı girilir. Zehir zıkkım olsun. Zaten öyle 40 0 Yanıtla
  • Haymana li: Sanki babalarinin hayrina veriyorlar birde siraya girmisler Allah kimseyi bankalarin eline dusurmesin 9 0 Yanıtla
  • yolcu 45: Faiz haram 8 0 Yanıtla
  • sulo 0663: bu kredilere devlet dur demeli faizin adı olmuş kredi haram dır milleti uyutmayın millet birazcık islamı okusun haramın alanı vereni hesaba çekilir 6 2 Yanıtla
  • Vantalya: Kredim bitsede. Yeni kredi çekip araba alsam :( 4 2 Yanıtla
  • beynımıze tükürüm : kredi cekerek kurban kesmek bi bizim topraklarda vardır :) faizli kurban 1 1 Yanıtla
  • maske: geri istiyorlar 1 0 Yanıtla

Advertisement