Banu Alkan Canlı Yayında Küvete Girdi - Son Dakika
Medya

Banu Alkan Canlı Yayında Küvete Girdi

Banu Alkan Canlı Yayında Küvete Girdi

Gülben Ergen programında Yeşilçam'ın sarışın yıldızı Banu Alkan'ı konuk etti. Alkan, canlı yayında küvete girdi.

03.03.2014 15:45  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta içi her sabah canlı yayında konuk alkan Gülben Ergen, bugünkü programında Yeşilçam'ın sarışın güzeli Banu Alkan'ı konuk etti. Gülben Ergen Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı oyuncusu ve aynı zamanda küvet sahneleriyle ünlü olan Banu Alkan'ı küvete soktu.

Küvetin içindeki suya dokunan Gülben Ergen, 'Su sıcak değil. Usta olmak böyle birşey. Eksiklerimiz için özür diliyorum senden. Çok teşekkür ediyorum." diyerek Alkan'ı uğurladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Banu Alkan Canlı Yayında Küvete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • RTÜK Başkanı Şahin: Murat Kurum'un eşi ücretsiz izin aldı
    18:59 RTÜK Başkanı Şahin: Murat Kurum'un eşi ücretsiz izin aldı

    Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum'un ücretsiz izin aldığını açıkladı. Şahin, Şengül Kurum'un etik ve ilkeli bir duruş sergileyerek eşinin yanında olmasında hiçbir mahsur olmadığını belirtti ve yalan yanlış algılarla kurumu ve çalışanlarını yıpratmaya izin vermeyeceklerini vurguladı.

  • Haber Sen: TRT, kamu hizmeti yerine iktidarın yayın kanalı olmaya devam ediyor
    18:41 Haber Sen: TRT, kamu hizmeti yerine iktidarın yayın kanalı olmaya devam ediyor

    KESK'e bağlı Basın Yayın ve Posta Emekçileri Sendikası (Haber Sen), İzmir TRT İl Müdürlüğü önünde “Son 20 yılda ki bütün seçimlerde olduğu gibi TRT bizi yine yanıltmadı. Kamu hizmeti yayıncılığı yapması gereken, halktan alınan vergilerle finanse edilen kurum halktan uzaklaştı ve iktidarın yayın kanalı olma görevini yine devam ettiriyor” açıklamasını yaptı.

  • TGC'den yerel seçimler öncesi açıklama: Gazetecilere engel olunmamalı, internet kesintisi önlenmeli
    11:12 TGC'den yerel seçimler öncesi açıklama: Gazetecilere engel olunmamalı, internet kesintisi önlenmeli

    Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), yerel seçimler öncesi yaptığı açıklamada, seçimlerin demokrasi şenliği ortamında geçmesinin önemine dikkat çekti. Açıklamada, gazetecilerin seçim sonuçlarını şeffaf bir şekilde aktarabilmeleri ve sözlü, fiziksel engellemeyle karşılaşmamaları gerektiği vurgulandı. Ayrıca, internet kesintisi için önlem alınması ve gazetecilerin çalışma güvenliklerinin sağlanması gerektiği belirtildi.

  • Artvin'de gazetecinin hayatını kaybettiği kaza kamerada
    00:20 Artvin'de gazetecinin hayatını kaybettiği kaza kamerada

    Artvin'de meydana gelen kazada araçta bulunan 2 gazeteciden biri hayatını kaybetti. Kaza, Merkeze bağlı Oruçlu Köyü'nde saat 18.00 sularında meydana geldi. Gazeteci Fatih Tüysüz'ün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç kayalara çarptı. Kazada yaralanan gazeteci Tolga Gül ise hastanede tedavi altına alındı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı ve inceleme başlatıldı.

  • RTÜK Başkanı Şahin, Mansur Yavaş'ın iddialarını yanıtladı
    19:25 RTÜK Başkanı Şahin, Mansur Yavaş'ın iddialarını yanıtladı

    RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Mansur Yavaş'ın AKP ABB Başkan adayı Turgut Altınok'un kızlarının KPSS'ye girmeden RTÜK'te çalıştığı iddialarına cevap verdi.

  • Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlattı
    19:24 Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlattı

    Galatasaray, sosyal medyaya sızdırılan ve daha sonra TFF tarafından tamamı yayınlanan hakem toplantısıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılar, ünlü gazeteci Fatih Portakal'a programda sadece Galatasaray kısmını yayınlamasından ötürü tepki gösterip, resmi işlem başlatıldığını duyurdu.

  • RTÜK, haksız işlem iddialarını reddetti
    17:04 RTÜK, haksız işlem iddialarını reddetti

    RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, kurum hakkında çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu belirterek, hiçbir siyasi isim veya bürokratın yakını için haksız, sınavsız ve usulsüz işlem yapılmadığını açıkladı.

  • 2023 Yılında Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler
    00:34 2023 Yılında Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler

    Televizyon İzleme Araştırmaları Komitesi (TİAK) tarafından yayınlanan rapora göre, Türkiye'de en çok izlenen dizi Yalı Çapkını oldu. TİAK'ın açıklamasına göre, en çok televizyon izleyen kitlenin kriterleri 45 yaş ve üzeri, kadın cinsiyeti ve İzmir konumu. Türkiye'de en çok izlenen diziler listesinin 2. sırasında Kuruluş Osman, 3. sırasında ise Gönül Dağı yer alıyor. Peaky Blinders filmi ise beklenen isimler arasında. TİAK'ın raporlarına göre en uzun süre boyunca ekran başında kalınan gün Pazar, en az süre boyunca ekran başında kalınan gün ise Çarşamba.

  • İhlas Medya Grubu'nun Ankara Bürosu Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu
    26 Mar İhlas Medya Grubu'nun Ankara Bürosu Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu

    İhlas Medya Grubu'nun Ankara bürosu çalışanları, her yıl düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Ankara'nın gözde restoranlarından Masabaşı Kebapçısı'nda düzenlenen iftara, İhlas Medya Ankara Temsilcisi Fevzi Kahraman, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, Türkiye Gazetesi Ankara Temsilcisi Akif Bülbül ve 3 kurumun çalışanları katıldı.


Advertisement