Banvit, Başantrenör Lukic ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Spor

Banvit, Başantrenör Lukic ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Banvit, Başantrenör Lukic ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit'in başantrenörlüğüne, son 5 sezonda Rusya'nın Nizhny Novgorod ekibini çalıştıran Sırp Zoran Lukic getirildi.

04.07.2014 13:37  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kulüp binasında düzenlenen törende son senesi opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeyi imzalayan Lukic, Banvitli yöneticilerin kendisini tercih etmesinden onur duyduğunu söyledi.

Banvit'in geleceği için önce Avrupa'da, daha sonra Beko Basketbol Ligi'nde başarılı olmaya çalışacaklarını belirten Lukic, "Banvit, doğru tercihler yapan bir kulüp. Sözleşmeyi imzaladığım dakikadan itibaren gelecek sezon için hazırlıklarımız başlıyor. Başarıyı yakalamak için maksimum çaba göstereceğiz" dedi.

Kulüp Başkanı Özkan Kılıç ise Lukic'e güvendiğini bildirdi. Onun hem Avrupa'da hem de yurt içinde başarılı olacağına inandığını anlatan Kılıç, "Öncelikli amacımız Türkiye Ligi değil, Avrupa Ligi ve altyapıdan yetiştirdiğimiz oyuncuların A takımda yer alması" diye konuştu.

Genel Menajer Turgay Çataloluk da kadro bakımından ellerinde hazır bir çatı bulunduğuna değinerek, en uygun sporcuları transfer edeceklerini dile getirdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Banvit, Başantrenör Lukic ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement