Banvit'e Zorlu Rakipler - Son Dakika
Spor

Banvit'e Zorlu Rakipler

Banvit\'e Zorlu Rakipler

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit, Almanya ve Yunanistan'da düzenlenen iki özel turnuvada, 10 günde 6 müsabakaya çıkacak.

12.09.2014 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu'daki kamp ve Bandırma'daki sezon hazırlıklarının olumlu geçtiğini söyledi.

Başantrenör Zoran Lukic'in bu süreçte oyuncuları görme, deneme ve değerlendirme imkanı bulduğunu dile getiren Çataloluk, şöyle konuştu:

"Önce Almanya'ya gideceğiz. Bamberg kentinde düzenlenen bir turnuvaya katılıp maçlar yapacağız. Daha sonra Yunanistan'a geçeceğiz. Aris kulübünün düzenlediği organizasyonda, CSKA Moskova, Panathinaikos ve Aris'in bulunduğu turnuvada yer alacağız. Bu iki turnuvada, 10 günde 6 maça çıkacağız. Çok yoğun bir maç temposu bizi bekliyoruz. Yunanistan'dan sonra da İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Banvit TÜBAD Turnuvasına katılacağız. Turnuvada, İntegral Forex Beşiktaş, Darüşşafaka Doğuş, Tsmoki Minsk (Belarus) takımları da olacak. Ondan sonra ise Samsun'da oynayacağımız Türkiye Kupası elemelerine gideceğiz. Kupada ilk 8'e girip lige moralli başlamak istiyoruz."

Takımda yeni oyuncular bulunmasına karşı çekirdek kadronun korunduğunu vurgulayan Çataloluk, hedeflerinin Avrupa'da da başarılar elde etmek olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Banvit'e Zorlu Rakipler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement