Banvit'te Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Güncel

Banvit'te Galibiyet Sevinci

Banvit\'te Galibiyet Sevinci

Anadolu Efes'i 76-74 yenen Banvit'in Başantrenörü Zoran Lukic, maçı değerlendirirken, "Çok önemli bir galibiyet elde ettik." dedi.

08.12.2014 10:13  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Efes'i 76-74 yenen Banvit'in başantrenörü Zoran Lukic, maçı değerlendirirken, "Çok önemli bir galibiyet elde ettik" dedi.

Maçı 2 bölümde ele almak gerektiğini, ilk 15 dakikanın Anadolu Efes'in kontrolünde geçtiğini, daha sonra takım olarak kontrolü ele alarak istediklerini yaptıklarını vurgulayan Lukic, şöyle devam etti:

"Özellikle 3 ve 4'üncü periyotların başında oyunu ele geçirdik. Bu esnada çok iyi pas dağılımı yaptık. Maçı kazanmak için yapmamız gerekeni yaptık. Maç kadrosunda Keit Simmons ve Earl Jerrad Rowland'ın sakatlıklarından dolayı yer alamadı. Vlademir Dragıcevic'de çok ciddi sakatlığı olmasına rağmen spor hayatını riske atarak maçta oynamak zorunda kaldı."

Samuel Jose Mejia'ın sezon başından bu yana en iyi maçını Anadolu Efes maçında oynadığının altını çizen Lukic, sakatlıklardan dolayı sahaya genç oyuncularla çıkmak zorunda kaldıklarını hatırlatırken de şöyle dedi:

"Genç oyuncularımız bizlere performanslarıyla maçı kazanmamızda destek oldular. Bundan böyle onların antrenmanlarda gösterdikleri çabaları sahada daha fazla kalmalarına neden olacaktır.Seyircimize çok teşekkür ederiz. Bu gün sahada altıncı oyuncu gibiydiler. Maçın başından sonuna kadar hep bizi desteklediler. Matthe Lawrence Jannıg'in son saniyedeki serbest atışları kaçırmasında onların baskısının çok etkili olduğunu düşünüyorum. Seyircimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

ANADOLU EFES: "BANVİT HAKETTİ"

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovıc ise şöyle konuştu:

"Çok zor bir mücadele oldu. Banvit'in bu mücadeleyi kazanmayı hakettiğini düşünüyorum. Bizden daha fazla mücadele ettiler. Basit hatalarımızdan dolayı maçı kaybettik. Banvit savunmamızda kolay sayılar buldu. Top kayıplarımız oldu. Kadromuzdaki sakat oyunculardan dolayı haftada 2 maç oynamaya gücümüz yetmiyor. Banvit maçına 1 antrenman yaparak hazırlandık. Gerekli konsantrasyonu gösteremedik. Banvit'i almış olduğu galibiyetten dolayı kutluyorum." - Balıkesirbandırma

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Banvit'te Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement