Banvit Yeni Sezondan Umutlu - Son Dakika
Güncel

Banvit Yeni Sezondan Umutlu

Banvit Yeni Sezondan Umutlu

Banvit basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Çataloluk yaptığı açıklamada, hedeflerimiz geçen yıl olduğu gibi 2015-2016 basketbol sezonunda da hem ligde hemde Eurocap'ta mücadele eden iyi bir takım oluşturmak olduğunu söyledi.

23.07.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Banvit basketbol Kulübü Genel Menajeri Turgay Çataloluk yaptığı açıklamada, hedeflerimiz geçen yıl olduğu gibi 2015-2016 basketbol sezonunda da hem ligde hemde Eurocap'ta mücadele eden iyi bir takım oluşturmak olduğunu söyledi.

Geçen yıl Eurocap'ta istedikleri dereceleri ulaştıklarını dile getiren Turgay Çataloluk, "Bu yılda Eurocap öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır. Orada bizim için başarılı olmak çok önemli. Eurocap kadar Türkiye Basketbol ligine de çok önemsiyoruz "ifadesini kullandı.

KADROMUZ DEĞİŞTİ

Bu sezon öncesinde takım kadrosunda ciddi değişiklikler yaptıklarının altını çizen Çataloluk, "Geçtiğimiz yıllarda takımımızda oynayan yabancılarla yollarımızı ayırdık. Bunların yerine daha genç ve başarıya aç oyuncuları kadromuza kattık. Değişime ayak uydurabilecek oyuncuları takıma kazandırdık. Taraftarlarımız bu sezon yepyeni bir takım seyredecekler. Bu güne kadar dış transferde 7 oyuncuyla anlaştık. Bu gün itibariyle transfer sezonunu kapatmış bulunmaktayız. Sezona bu kadroyla başlamak istiyoruz" dedi.

TARAFTARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Banvit Basketbol takımının yarısının yabancılardan oluşmasından dolayı takım olarak milli takıma oyuncu veremediklerini dile getiren Çataloluk, "Bu yıl takımımızdan Can Maxim Mutaf'ın milli takım aday kadrosuna çağrıldı. Zaman zaman Banvit Basketbol Kulübü olarak milli takıma oyuncular verdik. Takımın büyük çoğunluğunu yabancıların oluşturması geriye kalanların ise alt yapıdan gelmesi ve maç tecrübelerinin olmamasından dolayı milli takıma oyuncu göndermekte sıkıntılar yaşıyoruz. Ancak önümüzdeki yıllarda takımımızdan çok sayıda oyuncumuzu milli takıma göndereceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Banvit Basketbol taraftarlarının bu sezon agresif ve müsabakayı son dakikasına kadar kovalayan bir takım izleyeceklerinin müjdesini veren Çataloluk "Yepyeni bir takım oluşturmak kolay değil. Kadromuz ferdi olarak iyi oyunculardan kurulu. Ancak takım olabilmemiz için biraz zaman ihtiyacımız olabilir. Bu süreçte taraftarlarımızın desteğine büyük ihtiyacımız olabilir" şeklinde konuştu. - Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Banvit Yeni Sezondan Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement