Bar Cinayetinin Faili Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Bar Cinayetinin Faili Tutuklandı

Bar Cinayetinin Faili Tutuklandı

Başkentte bir eğlence merkezinde çıkan silahlı kavgada, biri astsubay iki kişiyi öldürüp beş kişiyi yaralayan Mustafa Uçar, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin düzenlediği operasyonda yakalandı.

18.10.2016 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkentte bir eğlence merkezinde çıkan silahlı kavgada, biri astsubay iki kişiyi öldürüp beş kişiyi yaralayan Mustafa Uçar, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin düzenlediği operasyonda yakalandı. Uçar sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 12 Ekim 2016 günü Çankaya ilçesi Kavaklıdere Mahallesi Güfte Sokağı'ndaki bir gece kulübünde müşteriler arasında başlayan tartışmanın ardından çıkan silahlı kavgada Yetkin Köse isimli şahıs hayatını kaybetmiş, aralarında Astsubay Halil İbrahim Ünaldı'nın bulunduğu 5 kişi yaralanmıştı. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ünaldı'nın da hayatını kaybetmesi üzerine olayda hayatını kaybedenlerin sayısı ikiye yükselmişti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu olayın faili olduğu tespit edilen Mustafa Uçar ve kardeşi M.U. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa Uçar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uçar'ın kardeşi M.U. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bar Cinayetinin Faili Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement