Bar Önündeki Silahla Yaralamaya 2 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Bar Önündeki Silahla Yaralamaya 2 Tutuklama

Samsun’da bir barda hesap yüzünden çıkan kavganın ardından bir müşterinin silahla vurulmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

13.09.2015 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da bir barda hesap yüzünden çıkan kavganın ardından bir müşterinin silahla vurulmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Olay, Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi'nde bir barda önceki gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Barda hesap anlaşmazlığı sonrası çıkan kavgada barın önünde silahlı saldırıya uğrayan müşterilerden 31 yaşındaki R.T. yaralandı. Hastaneye kaldırılan R.T., tedavi altına alındı. Olayla ilgili H.G. (45) ve A.E. (32), Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından iki tabancayla birlikte gözaltına alındı. Olaydan sonra tüfekle havaya ateş açtığı iddia edilen M.Y. (56) de gözaltına alındı. Cinayet Bürosu'nda sorgulanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.G. ve A.E. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, M.Y. ise serbest bırakıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bar Önündeki Silahla Yaralamaya 2 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement