Baraj Faciasından Kurtulan Genç Olayı Anlattı - Son Dakika
Yerel

Baraj Faciasından Kurtulan Genç Olayı Anlattı

Baraj Faciasından Kurtulan Genç Olayı Anlattı

Siirt’te 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan baraj faciasında yaralı olarak kurtulan Doğan Güleç isimli genç, yaşadığı dehşet anlarını anlatı.

29.08.2014 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan baraj faciasında yaralı olarak kurtulan Doğan Güleç isimli genç, yaşadığı dehşet anlarını anlatı.

Van'ın Gevaş ilçesinde ikamet eden Güleç, olay günü danışmanlık yaptığından dolayı arazi kontrolü için bölgede olduğunu belirterek, "Arkadaşımla birlikte barajın kenarında oturup bir şeyler yiyip içerken birden suyun yükseldiğini gördük. Yukarı doğru kaçtığımızda, o sırada arkamızda bulunan bir ailenin 11 yaşındaki kız çocuklarının sürüklendiğini görünce tuttum ve kocacığıma aldım. Bu sırada başka iki bayanın daha elini tuttum, ancak su 1, 1,5 metre yüksekliğinde olmasına rağmen şiddetli olması hepimizi sürüklüyordu. Bana tutunan iki bayan ve kucağımda olan 11 yaşındaki çocukla yüzmeye çalıştım. Belki bir kayalık ya da bir yere tutunurum diye, o sırada arkamızda olan anne, baba ve kucaklarındaki çocuklarıyla birlikte sürüklendiğini ve gözden kaybolduklarını gördüm. Biz 7-8 kişi birbirimize tutunmaya çalıştık o sırada, sürekli beni tutup çektiklerinden ben de yüzemedim ve çukura doğru hepimiz sürüklendik. Gözümü açtığımda yoğun bakımdayım. İki gün yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu edildim" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baraj Faciasından Kurtulan Genç Olayı Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement