Baraj Gölünde Boğulan İki Arkadaş Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Baraj Gölünde Boğulan İki Arkadaş Toprağa Verildi

Baraj Gölünde Boğulan İki Arkadaş Toprağa Verildi

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde serinlemek için girdikleri baraj gölünde boğulan 16 yaşındaki Emre Çelebi ile 14 yaşındaki Mesut Kartal'ın cenazeleri, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

24.06.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde serinlemek için girdikleri baraj gölünde boğulan 16 yaşındaki Emre Çelebi ile 14 yaşındaki Mesut Kartal'ın cenazeleri, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde dün serinlemek için girdikleri Altınkaya Baraj Gölü'nde boğulan ilköğretim okulu öğrenci Mesut Kartal ve lise öğrencisi Emre Çelebi için bu sabah cenaze töreni düzenlendi. Tekirdağ'da yaşayan Havva Kartal ve Yahya Kartal'ın tatil için çocuklarıyla birlikte memleketleri Vezirköprü İlçesi'ne geldikleri ve aldıkları acı haberle yıkıldıkları belirtildi. Çankırı'da lise okuyan ve okulların tatile girmesiyle aileninin yanına gelen Emre Çelebi'nin annesi Emine ve babası Halil Çelebi de gözyaşlarına boğuldu. Saraycık Mahallesi'nde düzenlenen cenaze töreninde hayatını kaybeden iki arkadaşın tabutları cami avlusuna yanyana konuldu. Kılınan cenaze namazının ardından Mesut Kartal ve Emre Çelebi, Mahalle Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baraj Gölünde Boğulan İki Arkadaş Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement