Baraj Malzemesi Taşıyan Tır, Çevreyolunda Trafiği Kilitledi - Son Dakika
Yerel

Baraj Malzemesi Taşıyan Tır, Çevreyolunda Trafiği Kilitledi

Baraj Malzemesi Taşıyan Tır, Çevreyolunda Trafiği Kilitledi

Ankara'dan aldığı baraj malzemesini Bingöl'e götüren bir tır, üzerindeki geniş ve yüksek malzeme nedeniyle Malatya'dan geçerken zor anlar yaşadı.

23.01.2015 12:17  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'dan aldığı baraj malzemesini Bingöl'e götüren bir TIR, üzerindeki geniş ve yüksek malzeme nedeniyle Malatya'dan geçerken zor anlar yaşadı. Çevreyolunda tali yoldan geçmek isteyen TIR, düzensiz yapılan parklar nedeniyle uzun süre trafiği kilitledi.

Ankara'daki bir firmadan aldıkları ağır tonajlı baraj malzemesini alarak Bingöl'ün Solhan ilçesine götürmek için yola çıkan TIR Malatya'da Çevreyolundan geçtiği sırada sorun yaşadı. Yükün yüksek ve geniş olması nedeniyle alt geçitlere girmeyen TIR, taliye yoldan ilerlemek isteyince trafik biran da sıkıştı. Tali yolda yol park yasağı konulan yerlere düzensiz yapılan parklar nedeniyle yoldan geçemeyen TIR uzun süre trafiği kilitledi. Bölgeye gelen trafik polisleri park yapan araç sürücülerine ulaşmaya çalışırken, oluşan uzun kuyruklar nedeniyle sürücüler duruma tepki gösterdi.

Yaklaşık 1 saatlik kilitlemenin ardından ulaşılan araç sürücülerinin arabalarını kaldırmasıyla TIR kontrollü olarak yoluna devam etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baraj Malzemesi Taşıyan Tır, Çevreyolunda Trafiği Kilitledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement