Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievi Piknikte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievi Piknikte Buluştu

Velilerin de katıldığı piknikte, Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievinin öğrencileri doyasıya eğlendi

26.08.2014 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievi ailesi düzenledikleri piknikte bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin verildiği organizasyonda Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievi ailesi doyasıya eğlendi.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Gölcük Kavaklı Sahili'nde gerçekleşen pikniğe öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra veliler de katıldı. Evden getirilen yemekler büyük bir afiyetle yenirken, pikniklerin vazgeçilmez eğlenceleri de çocuklar tarafından gerçekleştirildi. Öğrenciler, gün boyu halat çekmeden çuval yarışına, hulahoptan miskete kadar birçok oyunu keyifle oynadı. Ayrıca düzenlenen futbol ve voleybol müsabakaları da piknik keyfine renk kattı.

BAŞKANA TEŞEKKÜR

Bilgievi velileri ise böylesine güzel bir organizasyona kendilerini de davet ettikleri için Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievi yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti. Bilgievlerinin çocukları üzerindeki tartışmasız olumlu etkisine değinen veliler, "Bilgievi sadece çocuklarımızın değil, bizlerin de ikinci evi ve ailesi oldu. Hem çocuklarımızın, hem de bizlerin hayatına önemli katkısı olan Bilgievleri için Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievi Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement